Dacă înainte să o nască pe Magda, Nata Albot nu a reușit să fie prezentă la petrecerea dedicată venirii pe lume a fetiței, acum s-a bucurat pe deplin de ea. Prietenele sale de la Montreal i-au organizat o petrecere Baby shower pe cinste, cu gustări delicioase, băuturi savuroase și cu un mesaj inspirat din titlul celei de-a doua cărți de bucate lansată de Nata.

„Hai la Masă, Puișor” a fost inspirație pentru mesajul cald de „Bienvenue, Puișor” (trad.: Bine ai venit, Puișor), fiindu-i adresat atât Natei, cu ocazia revenirii sale în Canada, cât și bebelușului care va veni pe lume în curând. Culoarea evenimentului a fost aleasă galbenul, iar organizatoarele au avut grijă ca toate elementele să se plieze perfect într-un concept foarte armonios.

„My magical sunny baby shower / Mulțumesc fetelor mele dragi din Montreal pentru ziua magică de azi. Pentru culoarea galbenă, pentru daruri frumoase, pentru vreme ca-n povești, pentru stat la povești, pentru aprecierea vinurilor noastre servite de Les Filles du Vigneron, pentru urări de suflet și pentru că m-ați făcut să plâng de fericire. Mulțumesc Violeta Martin Moraru pentru atmosfera extraordinară a cuibului pe care l-ai făcut la Hanul Moldovenesc”, a notat pe pagina sa de Facebook Nata Albot.

Nu a lipsit de la eveniment celebrul tort din scutece, dar și un tort adevărat, decorat cu elemente galbene. Doamnele au servit vinuri moldovenești și s-au delectat cu bucate tradiționale la un local specific moldovenesc de acolo. Se pare că Nata a fost încântată de petrecere!

Distribuie articolul: