Conform CNN, Melania Trump a refuzat să îndeplinească obligațiile primei doamne de la Casa Albă înainte de a părăsi reședința. Ea a refuzat să o ajute pe viitoarea prima doamnă, Jill Biden, să se acomodeze în reședință. Potrivit unei surse, doamna Trump nu a făcut niciun plan pentru viitor și nu s-a pregătit pentru plecarea soțului ei din președinție. Nici măcar nu și-a mutat biroul pentru a-și continua activitățile după ce va părăsi Casa Albă și nici măcar nu a contactat-o ​​pe doamna Biden. 

Este greu să nu facem o paralelă cu Michelle Obama, care a interacționat cu Melania Trump în ultimile săptămâni înaintea inaugurării lui Donald Trump. Nu cu mult timp în urmă, soția lui Barack Obama a vorbit despre acest lucru într-o declarație în care l-a criticat pe Donald Trump pentru întârzierea procedurii obișnuite pentru un transfer lin al puterii către Joe Biden după ce acesta din urmă a câștigat alegerile din 2020. 

Fosta primă doamnă a făcut o declarație că această sarcină nu i-a fost deloc ușoară: „Trebuie să fiu sinceră și să spun că toate acestea nu mi s-au dat ușor. Donald Trump a răspândit minciuni rasiste despre soțul meu care au pus în pericol familia mea. Nu era ceva ce eram dispusă să iert. Dar știam că, de dragul țării noastre, trebuia să găsesc puterea și maturitatea din mine pentru a-mi alunga furia. Așa că am salutat-o ​​pe Melania Trump la Casa Albă și i-am vorbit despre experiența mea, răspunzând la toate întrebările care au apărut”. 

Nu este clar de ce Melania Trump nu a făcut același lucru pentru Jill Biden și, în general, a refuzat orice comunicare. Anterior, Donald Trump a spus că nu va fi prezent la inaugurarea lui Joe Biden. Potrivit zvonurilor, deși capul familiei se aștepta la sprijinul tuturor rudelor, fiica sa, Ivanka, a decis să nu ignore acest eveniment important pentru țară și să participe la ceremonie.

Sursă: marieclaire.ru