Zilele antisex. Luna antisex. Plouă. Frig. Brrrr. Șaravari. Șosete groase. Sex doar în cadă, în apa fierbinte...

Pe așa vreme, oricât de mult ne-am strădui să fim sexi, nu ne reușește nicidecum! Nici seara înainte de somn. Nici dimineața când venim la birou. Of, m-am plictisit de puloverele care îmi ascund decolteul  generos și sânii mășcați, lucrați cu atâta greu la sala de sport.

Te uiți în dreapta – cardigan de lână. Te uiți în stânga – hanorac gros cu blănă.

Te uiți în jur și ai impresia că toate fetele și-au pus pe ele tot ce au găsit în garderobă! Și de parcă nu era suficient, au mai răscolit prin pod, unde au găsit o frumusețe de fular gros, lung și tare-tare potrivit pentru așa timp. Nu-i sexi?! Mare scofală! În schimb ține călduț!

Soțul meu spune că „mi-e frig”-ul nostru nu-i altceva decât o manipulare șireată de a obține îmbrățișări și „încălziri”. „Mi-e frig” – asta-i o armă care împușcă cu precizie.

 – Puiu, mi-e frig…

Și seeeee-nceeeepe…

 – Puica, să-ți fac un ceai?

 – Aha, abia suspinăm noi, făcând ochii mici și jalnici.

 – Scumpa, dar poate vrei să-ți aduc o păturică?

 – Mmmm, ce dulce ești…Adă-mi, spunem noi cu o voce stinsă, de parcă gata, ne dăm ultima suflare caldă.

 – Draga mea, cum te simți? Te-ai mai încălzit?

 – Of, vino să mă încălzești…

Uneori nici măcar eu nu știu dacă într-adevăr mi-e frig sau doar din obișnuință vreau alintată. Încep să-mi analizez colegele de birou, ca să-mi dau seama ce-i cu mine, dacă sunt la fel ca toate sau am deviat rău de tot. Poate doar eu sunt friguroasă?… Poate doar eu sunt o alintată șireată și manipulatoare?…

Daniela și-a încheiat vesta până la ultimul nasture! Abia de poate respira. Butonează rapid la calculator și în același ritm bocănește în podea cu papucii de iarnă, ultimul răcnet al unui animal cu blană. E clar. Îi este frig.

Dana stă cu căciula pe cap. Părul ei blond, ciufulicit și rebel îi curge până  în decolteul care se întrezărește din cămașa ei de flanică, călduroasă. E clar. Îi este frig, da-i sexy.

Diana-i cu fustă scurtă, colanți negri și decolteul la vedere. Toți bărbații întorc capul după ea atunci când trece dintr-un capăt de birou în altul. E clar. Ei nu-i este frig și-i sexy.

Stop! Stop! Stop! Se pare că Diana-i mai șireată ca noi. Are pe scaun o colecție întreagă de veste groase. Hm. Bună strategie a ales! Defilează sexi, adună priviri admiratoare, apoi trece la masa ei și pune pe ea toate vestele pe care și le-a adus de acasă! E clar. Ei tot îi este frig, ea-i sexy și șireată.

Nadia s-a înfofolit cu gust. A ales o rochie verde cu mâneci scurte. Evident – o rochie de lână! Sub care a îmbrăcat o maletă groasă! De parcă nu ar fi suficient gulerul maletei care-i ajunge până la urechi, și-a mai pus un fular pe care l-a răsucit în jurul gâtului de vreo 69 de ori! Probabil că și-a pus paltonul pe umeri anume pentru a ascunde stratul gros de haine de pe ea.

Deci, trebuie să supraviețuim în această lună. Să trecem de cumpenele friguroase ale lui octombrie.

Vreau să ajung în ziua când voi pune mâna pe un calorifer mare, gros și fierbinte.

Vreau să mă lipesc de el și să simt cum pulsează apa fierbinte.

Vreau să mă ating de el și să suspin de plăcere.

Vreau să-mi joace sângele în vene de extaz!

Vreau un calorifer fierbinte!

Mi-e frig și tare-tare vreau încălzită…

Vreau…un calorifer…fierbinte…

Vreau și eu să fiu sexy!

Foto: twitter.com

Distribuie articolul: