Dacă v-aţi întrebat vreodată ce înseamnă indicatorul SPF de pe flaconul de cremă cu protecţie solară, atunci să știți: Sun Protection Factor (Factorul de protecție solară). Evaluările SPF încep de la 2 şi pot ajunge până la 70. Ele măsoară efectul de protecţie împotriva razelor UVB şi durata de timp în care puteţi sta la soare fără a vă arde. Cel mai mare mit cu privire la SPF este că oamenii cred că odată aplicat, nu va permite pielii să se bronzeze. Lucru complet eronat. Dimpotrivă – bronzul va fi unul mai frumos şi de lungă durată. Iată și câteva idei de produse indispensabile genții tale de călătorie.

În timpul lunilor de vară, importanţa protecţiei solare nu poate fi trecută cu vederea, pentru că ajută la împiedicarea radiaţiilor ultraviolete – UVA şi UVB – să deterioreze pielea. Mai pe înțelesul tuturor, o cremă cu SPF 15 vă va permite să staţi la soare timp de până la 150 de minute fără arsuri. Deci, cu cât SPF-ul este mai mare, cu atât crema oferă mai multă protecţie. Un lucru maxim de important – SPF-ul este indispensabil şi iarna, pentru că razele UV sunt dăunătoare pe tot parcursul anului. Vezi câteva idei accesibile, dar indispensabile:

1. Crema de faţă cu protecţie solară Garnier Ambre Solaire Advanced SPF 50

E crema cu protecţie solară potrivită pentru faţă şi pentru conturul gâtului, piept şi braţe. Protecţie ridicată pentru pielea delicată, sensibilă şi intolerantă la razele soarelui.Antioxidantul din vitamina E şi acidul hialuronic ajută la reducerea liniilor fine cauzate de deshidratare, pentru o piele ce pare mai elastică, netedă şi reîmprospătată. Formula este 100% în conformitate cu recomandările europene de protecţie

2. Fond de ten ASTOR Mattitude Anti Shine cu SPF 22

Fond de ten anti-strălucire cea sigură un rezultat matifiant până la 16 ore. Formula ce asigură atât hidratare cât şi un finish mat. Estompează imperfecţiunile, ridurile fine şi porii dilataţi. SPF 22.

3. Fond de ten compact AVENE pentru ten sensibil normal-mixt SPF 30

Corectează imperfecţiunile şi uniformizează nuanţa pielii deschise la culoare. De durată: rezistă la apă, murdărie şi transpiraţie. Nu lasă un aspect de mască. Garantează un ten perfect, uniform, pentru toate tipurile de piele. Ascunde şi estompează în mod natural imperfecţiunile majore datorită puterii mari de acoperire.

4. Corector NOTE COSMETICS Mineral cu SPF 15

Formula îmbogăţită cu minerale a acestui corector ajută la eliminarea cercurilor întunecate din zona ochilor şi a urmelor de îmbătrânire. Datorită ușurinţei în utilizare este preferat de femeile de toate vârstele. Are o acoperire excelentă, conferă un aspect întinerit al pielii şi creează o barieră de protecţie împotriva factorilor de mediu nocivi.

5. Balsam de buze NEUTROGENA cu SPF 4
Este ideal pentru buze uscate şi crăpate. Formula norvegiană are acţiune dovedită clinic asupra buzelor sensibile. Acestea vor fi intens hidratate,catifelate şi protejate de razele UV.

6. Loţiune spray pentru corp ELMIPLANT Sensitive SPF 50


Loţiunea de corp e perfectă de luat la plajă sau piscină. Factor de protecţie SPF 50 ridicat. Ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare. Acidul hialuronic şi untul de shea sunt 100% organice.

7. Spumă FARMONA BB de corp pentru pielea deschisă la culoare cu SPF 10

Spuma maschează imperfecţiunile pielii (pete, echimozele, venele crăpate), conferindu-i un aspect natural şi sănătos. Se aplică uşor şi se adaptează nuanţei pielii, subţiază optic.

P

Distribuie articolul: