De cele mai multe ori ne temem să recunoaștem că avem de-a face cu o problemă în cuplul sau familia noastră. De cele mai multe ori femeia se învinuiește pe sine pentru eșecurile din cuplu și, deoarece sunt firi mai sensibile, au poate mai mult de suferit. Orice ar avea de trecut în viața lor, EA.md a promis să le fie mereu alături.

Am conceput și lansat acest proiect pentru femeile care trec sau au trecut prin divorț, pentru cele care nu știu ce și cum să comunice copiilor în cazul unei despărțiri, pentru cele care vor să fie mai bune și să treacă peste acest pas cu capul sus. Am simțit că anume ele au nevoie de ajutorul nostru.

Angela Stafii, în proiectul „Din nou EA”: Dacă ai ajuns la divorț, înseamnă că mai ai de lucru asupra ta, ca să nu admiți aceleași greșeli (Video)

Nu încurajăm divorțul. Fiecare dintre eroinele interviurilor noastre a trecut printr-o despărțire și nu o dorește nimănui. Însă ele au ridicat capul sus, ele au reușit să zâmbească, ele și-au încurajat copiii să creadă în ei și tot ele sunt gata astăzi să împărtășească această experiență cu tine.

Vor urma și alte interviuri, video sau în scris, cu și despre trăirile lor, cu lacrimi ascunse și decizia fermă de a alege fericirea, cu lecții de viață care ne-au marcat și pe noi, la fel de mult precum sperăm să te ajute pe tine. Ajută-ne să fim mai buni. Scrie-ne părerea despre această campanie sau povestește-ne istoria ta, chiar dacă vei prefera să fii sub anonimat.

[email protected] așteaptă scrisorile voastre!

Foto: Ola TABU

Distribuie articolul: