Disperați să găsească limbă comună, prințul și prințesa din Țara Galilor au decis că relațiile pe lângă familie îi vor ajuta să îmbunătățească relația, care deja era distrusă.

Nunta Dianei și a lui Charles a fost exact ca un basm, totuși, foarte curând publicul a aflat că istoria relației dintre prințul și prințesa de Wales nu este atât de simplă. Soții nu au găsit limbă comună și singurul lor compromis a fost decizia de a începe relații cu alte persoane.

Cea mai faimoasă este relația prințului de Țara Galilor cu Camilla Parker-Bowles (Shand) – prima sa dragoste serioasă, pe care familia Windsor nu o aproba ca mireasă regală. Atunci, domnișoara Shand a decis să se căsătorească cu un alt bărbat și a întrerupt relația cu prințul Charles. Potrivit internauților și declarațiilor lui Charles, el și Camilla au întrerupt relația imediat ce prințul a întâlnit-o pe Diana și s-a reunit cu Camilla când avea cel puțin cinci ani de căsătorie cu Diana.

Potrivit unor date, primul dintre soți care a fost de acord cu înșelarea, nu a fost deloc prințul, ci prințesa. Deși în 1995 Diana a declarat pentru BBC Panorama că relația dintre Charles și Camilla a fost „devastatoare” pentru ea, în același timp a confirmat că a avut o aventură cu un fost ofițer de cavalerie James Hewitt. Deși au circulat vorbe despre bărbat că ar fi fost tatăl prințului Harry. Indiferent de aceste fapte, el nu a obținut aceeași faimă și ură pe care le-a întâlnit doamna Parker-Bowles.

Potrivit biografului regal Howard Hodgson, Lady Dee a început o relație cu Hewitt în anii 90 pentru a-și salva căsătoria cu Charles. Evident,  s-a ajuns la un acord cu soțul, care presupunea că relațiile pe lângă familie îi vor ajuta să rămână căsătoriți și să acționeze ca o familie unită în fața publicului. „Ar fi putut să-l primească pe Hewitt și pe oricine altcineva dacă totul ar fi făcut cu discreție și nici titlul, nici copiii nu ar fi fost compromiși sau jigniți, iar el (Charles) ar putea să o primească pe Camilla”, a spus Hodgson, potrivit redacției Express.

Sursă: marieclaire.ru