Carla’s Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști, atât din Republica Moldova, cât și din România. Chiar dacă nimeni nu i-a văzut vreodată adevăratul chip, interpretul cucerește publicul prin carismă și voce puternică. 

Cântărețul a creat mult suspans în rândul fanilor săi, care au făcut tot posibilul să-i afle identitatea secretă, însă, totul fără succes. Recent, acesta a vorbit  despre motivul pentru care a preferat să rămână ascuns, dar și despre succesul înregistrat în ultimii ani.


Trupa Carla’s Dreams a luat naștere în anul 2012 în Republica Moldova, ceea ce înseamnă că în curând se vor aniversa 10 ani de când artiștii își încântă fanii cu melodii deosebite. Încă de la începutul activității lor în domeniul muzical, au reușit să se afirme prin identitatea misterioasă pe care și-au asumat-o. Au decis să-și ascundă chipurile în spatele machiajului și a ochelarilor de soare, strategie care a funcționat până în prezent.

De-a lungul anilor, au existat multe presupuneri legate de numele și identitatea solistului, care s-au transformat chiar în adevărate conspirații. Trupa a avut un succes uimitor în România și a ocupat pentru mult timp locurile fruntașe în topurile muzicale, așa că fanii nu pot fi condamnați pentru curiozitatea lor. În cele din urmă, s-a aflat un singur lucru: prenumele solistului este Sergiu, însă acest detaliu nu spune prea multe.

Cu toate că este nelipsit de pe micile ecrane și a făcut parte din cele mai apreciate echipe de jurați din televiziune, artistul nu pare deranjat deloc, că publicul nu-i cunoaște încă identitatea. Acest lucru i-a permis simultan să se bucure de succes și de viața personală, fără să fie spionat de presă, sau să fie implicat în scandaluri publice.

„Faimos nu sunt eu, ci proiectul. Eu îl „savurez” (succesul), dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine.”, a declarat Carla’s.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Carla’s Dreams (@carlasdreams)

Atitudinea retrasă a lui Carla’s Dreams i-a fost specifică încă de la debutul său în muzică, când nu avea milioane de fani. Cu toate că nu a dorit să-și asume identitatea în fața lor, acesta a promis că tot misterul va fi dezvăluit în momentul în care el și colegii săi nu vor mai colabora.

„Numele meu nu este atât de important. Eu sunt doar „vocea” proiectului. Iar la întrebarea de ce „Carla’s”, nu pot să-ți răspund. Am spus că o vom face doar la închiderea proiectului, însă până atunci mai este ceva timp…”, a declarat acesta în urmă cu mulți ani.


Foto: instagram/carlasdreams
Sursa: monden.ro 

Distribuie articolul: