Cleopatra Stratan este una dintre cele mai iubite interprete de la noi și peste Prut. Piesele sale imediat ajung în topul celor mai bune, iar relația sa cu Edward Sanda este preluată ca exemplu. Însă, boala de care suferă Cleopatra îi crează unele probleme în viață.

Nu mulți cunosc că, de la 2 ani Cleo poartă ochelari de vedere. Interpreta a povestit pe Instagram despre boala sa și dacă sunt șanse de însănătoșire.

„Nu am vorbit niciodată public despre problema mea oftalmologică, dar nici nu mi-e rușine să o fac. Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari și port ochelari de la 2 ani.
M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare la ceea ce am nu sunt de 100% (doar mi scade dioptria sau recidiveaza în timp). Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce). În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!”

Cleopatra Stratan a cucerit o lume întreagă prin piesele ei încă de mic copil. După o pauză îndelungată, Cleo a revenit pe scenă cu noi hituri.

Distribuie articolul: