Tatăl lui Adele a ajuns să moară singur şi bolnav de cancer, într-o rulotă. Artista a trecut peste răni de abandon şi sărăcie, iar acum e milionară şi celebră, însă nu i-a fost uşor să învingă greutăţile unei copilării foarte grele și nici nu și-a putut ierta tatăl niciodată. 

Adele a reuşit să ajungă la succes şi prosperitate după ce a trecut printr-o copilărie cruntă, cu un tată care nu mai avea legătură cu copiii săi şi care i-a abandonat, nu sprijinit. Iar vestea morţii sale, în urma unei dramatice lupte cu cancerul nu a mişcat-o pe fiica lui nici în ultimul ceas. Bărbatul a murit singur, la 57 de ani, într-o rulotă, scrie dailymail.

Cântăreaţa de 33 de ani are o poveste tumultoasă de viaţă. Este celebră în toată lumea, dar şi milionară în lire sterline. A trecut printr-o copilărie tristă şi săracă, prin divorţ, prin lupta cu kilogramele, însă acum străluceşte cu toată forţa.

Deşi Adele trăieşte într-o vilă de 8,5 milioane de lire sterline şi are o avere estimată la 150 milioane de lire sterline, tatăl său a murit într-o rulotă, la 57 de ani, bolnav de cancer şi fără a mai ţine legătura cu ai săi copii.

Daily Mail a încercat să afle povestea din spatele acestei drame prin care Adele a trecut.

Mark, tatăl lui Adele, a întrerupt legăturile atât cu ea, cât şi cu Cameron, fratele ei vitreg, de când erau mici. După a mai încercat să revină, însă nu a mai fost primit. În cazul cântăreţei, s-a lăsat cu crize de furie şi nervi.

Adele chiar i-a spus în 2012 că dacă îl mai vede vreodată, l-ar scuipa în faţă. Mai târziu, pe scena premiilor Grammy, în 2017, a recunoscut că nu l-a iubit.

Nu s-au împăcat niciodată, Adele a fost fermă şi nu a înduplecat-o nici măcar boala bărbatului, cancer intestinal.

Surse apropiate artistei au declarat că ea a primit vestea morţii tatălui său ca pe o ”eliberare”. Iar după aceea şi-a schimbat viaţa total, dorind probabil să se elibereze de întreg trecutul, să îl uite, efectiv să devină alta. Să uite cumva nu doar de tată, cu care a avut o relaţie conflictuală, ci şi de fostul soţ, Simon Konecki.

Cântăreaţa trăieşte în momentul de faţă la Hollywood, într-o vilă care valorează 8,5 milioane de lire sterline, alături de fiul ei, Angelo, în vârstă de 8 ani , dar şi cu prietenii săi, inclusiv actriţa Jennifer Lawrence şi bunul prieten Harry Styles.

Sursa: Dailymail/okmagazine.ro

Distribuie articolul: