Prezentatorea Radio Plai și de evenimente a sărbătorit recent ziua ei de naștere. Femeia a împlinit 33 de ani, însă aceste cifre nu sunt despre vârstă, dar și despre literatură. Doina Danielean a lansat prima sa carte chiar de ziua ei de naștere.

De #33 de ori Doina Danielean”, a scris prezentatoarea la video-ul de la prezentarea cărții.

Cartea Doinei Danielean – „De #33 de ori” este o autobiografie… și totodată, este mai mult decât atât.

„De #33 de ori” este un monolog tăcut, înșirat pe foi – o mărturie a sufletului, despre iubire, durere și lupta care se petrece în mintea și sufletul unei femei – astăzi – exemplu; pe atunci – o femeie care abia, învăța să respire.

De #33 de ori” este un jurnal scris de-a lungul a 33 de ani… provocatori, aspri și frumoși în felul lor; Este o mustrare pentru cei care încetează să lupte pentru visurile lor, pentru cei care obișnuiesc să lase mâinile jos și mai ales – pentru cei care-și pierd speranța; Este… o parte în viața unei femei care a găsit putere în sine și a reușit să iubească ca la început, poate chiar și mai mult.

În final, El a prins-o de mână, Ea a învățat să respire… Și atunci, viața a prins culoare.”, Așa descriere găsiți pe pagina de unde o puteți precomanda.

Despre ieri… Am fiori!… A fost minunat!”, a scris prezentatoarea cu mulțumiri pentru fiecare care a fost alături.

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: