Teatrul Național „Eugene Ionesco” vă așteptăm cu drag, din nou la teatru! „Așteptăm să ne revedem sâmbătă și duminică, 17 și 18 octombrie, ora 18:30, la comedia „Arta convieţuirii” de Yasmina Reza”, ne spun cei de la Ionesco. Iată cine se produce în spectacol și despre ce este reprezentația.

În regia lui Petru Vutcărău, spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii.

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu.

În distribuție:

  • Veronique VALLON –  Doina ARVAT
  • Michel VALLON – Gheorghe PIETRARU
  • Annette REILLE – Natalia PRODAN
  • Alain REILLE – Anatol GUZIC

Durata spectacolului: 120 minute ( fără pauză)

ATENȚIE!!! Spectacolul se joacă fără subtitrări!

Normele de precauție, recomandate de administrația teatrului:

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
– Purtarea măștii (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.
– Respectarea distanțării între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iTicket.md.