Fanii fostului cuplu au fost mereu interesați ce s-a întâmplat între ei, pentru că, din exterior, părea că totul este perfect. Dava a vorbit în premieră despre situația dificilă pe care a avut-o cu Olga Buzova. 

Vă amintim, că celebritățile s-au despărțit în ianuarie și abia după 9 luni, Dava a decis să povestească despre adevăratul motiv al acestei despărțiri.


Vedeta a devenit oaspete la o emisiune moderată de Madam Kaka, unde a povestit, că totul a început în ajunul filmării noului număr din „Dansuri cu stelele”, din care Dava făcea parte. 

David a recunoscut că a ales-o pe Daria Paley ca parteneră, care avea un soț (ce era antrenor în acel proiect și, aveau și un copil). Bloggerul spera că o astfel de fată nu o va face pe Buzova geloasă. Cu toate acestea, nu a fost așa. În timpul antrenamentului, soțul Dariei a postat pe Instagram o fotografie a lui Manukyan și a soției sale,  care era îmbrăcată în rochie albă, iar Dava în costum negru. Și apoi, din anumite motive, fanii lui Buzova și ea însăși au decis: „Paley vrea să-l ia pe Dava de la Olea”.

Imediat, după acele comentarii și fotografii, și înainte ca Dava să intre în direct să danseze, Buzova i-a scris lui David un mesaj, în care i-a dat un ultimatum: fie show-ul „Dansează cu stelele”, fie ea. Și a mai menționat că Dava o urmărește pe Instagram pe partenera lui, dar nu ar trebui să o facă. Bloggerul a încercat să-i explice prezentatoarei TV că are un contract, dar Olga a continuat să repete: „Nu-mi pasă, alege, eu sau dansurile”.

„Acest caz nu a fost primul, ele s-au mai repetat de multe ori. Dar, de data aceasta am zis că e destul. Este vorba despre cariera mea, eu îmi fac banii din care să-i cumpăr cadouri. Și, oricum, de fiecare dată trebuia să aleg”, a mai spus Dava.


Prezentatoarea atunci ea spus că dacă Dava va ieși în direct să danseze, de mâine, Olga va avea pază și el nu va mai putea să se apropie de ea.

„După despărțirea cu Olea, cuvântul „abuz” a devenit popular, dar 90 la sută dintre oameni nu-i înțeleg semnificația. Olea, din cauza supărării, a început să mă umilească. Nu a spus adevărul despărțirii noastre. Mai târziu, totuși i-am spus: „Ai văzut o fată care este înșelată și bătută? Știi că nu te-am înșelat și nici bătut. „Da, știu”, mi-a răspuns ea”, a povestit David.


Potrivit lui Dava, de mai multe ori se gândea la despărțire, înțelegea că nu se potrivesc. „Am vrut și eu să mă simt iubit și respectat. I-am spus de cinci ori:„ Să ne despărțim. Îi ziceam: Văd că ești nemulțumită de mine, nu ești fericită, hai să ne despărțim omenește. Ea a ales altfel, neomenește”, a spus David.

După despărțire, prezentatoarea l-a acuzat pe cântăreț de trădare și agresiune, dar după spusele lui David, nu a fost așa. Gelozia exagerată a Olgăi este adevărata cauză.

Vizionează aici tot interviul:

Sursa: women.ru 
Foto: instagram/Dava

Distribuie articolul: