Vlada Lupu este tânăra care sparge tiparele și ne arată că vârsta nu este o barieră și că o  pasiune poate fi transformată într-un mijloc de venit suplimentar. Cum se face că dragostea pentru lucrările confecționate manual au motivat-o să inițieze, o mică, dar totuși, afacere, vezi în cele ce urmează. 

Tânăra recunoaște că interesul pentru lucrările confecționate manual l-a simțit după ce a primit în dar un obiect hand-made. Din acel moment Vlada a fost curioasă să confecționeze propriile obiecte lucrate manual, ajungând să-și transpună în lucrările sale toate ideile și gândurile care o inspiră.

„Totul a început de la un cadou primit în dar, a fost inspirația mea și de acolo a devenit o pasiune. La început mă inspiram din lucrările altora, iar după o perioadă de timp deja le efectuam după dorințele și ideile proprii. Confecționez toate lucrările manual, cu multă plăcere și străduință, din biser și mărgele. Creez copaci decorativi, buchete și coșuri din flori, accesorii pentru mirese, mărțișoare, magneți, broșe și alte lucruri drăguțe – toate pot deveni cadouri plăcute pentru oricine”, spune Vlada.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от BISER (@handmade_byvl)

 

 

Tânăra recunoaște că nu ar fi reușit să-și dezvolte acest hobby atât de mult, dacă nu ar fi fost persoane care să-i oferă susținerea necesară. Aceasta consideră că suportul celor dragi este esențial la începutul oricărui proiect.

„În orice început trebuie să existe persoane care să te ajute cu un suport financiar, dar în același timp și să te susțină moral. Sunt o norocoasă pentru că familia mea mi-a oferit încurajări de fiecare dată când am avut nevoie și m-a susținut în toate pornirile mele. Le sunt extrem de recunoscătoare”, spune tânăra.

Vlada recunoaște că deși are aspirații mari și nu duce lipsă de idei care abia așteaptă să fie transpuse în realitate, se ciocnește totuși și de anumite dificultăți.

„Dificultățile pe care le întâlnesc sunt reprezentate de faptul că în țara noastră nu sunt suficiente materiale necesare pentru a confecționa aceste obiecte hand-made, iar dacă se găsesc au un preț deloc modest”, constată ea.

În pofida piedicilor pe care le întâlnește, tânăra nu încetează să-și seteze noi scopuri, iar unul dinte acestea este să-și deschidă propriul atelier hand-made și desigur să-și diversifice gama lucrărilor pe care le confecționează.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от BISER (@handmade_byvl)

Sursa foto: Instagram & Facebook