„Ai grijă tată, nu deschide, Întrebă-i pentru ce-au venit?”, sunt versuri din piesa recent lansată de Dara. Intepreta își amintește despre o perioadă extrem de dureroasă pentru ea, menționând că nici un copil nu merită să trăiască cele trăite la moment de copii ucraineni.

Iată care este mesajul scris de către artistă pe pagina sa de pe rețelele sociale:

La vârsta de 5 ani am simțit prima dată frica de război. Poate pentru că bunica mea mai povestea uneori rupturi de istorii despre „cum a fost pentru ea, fetiță de 6 ani să treacă prin al Doilea Război Mondial sau poate pentru că am aflat prea devreme, la vârsta de 3 ani, cum e să simți că într-o noapte cineva intră peste familia ta și îți distruge orice senzație de siguranță.
Copiii sunt nevinovați și neputincioși.
Acum un an am scris o piesă care este foarte personală și urma să fie lansată pe 23 martie- ziua în care lansez albumul „Ruleta” era istoria despre trauma mea, pe care nu am putut-o povesti în cuvinte mulți ani. Acum, din păcate a devenit istoria despre trauma unei întregi națiuni, copiilor unui popor. Nu știu ce trebuie să facă artiștii în așa timpuri, eu simt să exprim îngrijorarea, empatia, frica tot prin muzică, pentru că ea a știut mereu să trateze suflete.
Nici un copil în lumea asta nu merită să vadă și să simtă ceea ce simt copii din Ucraina acum. Mă rog ca îngerii păzitori care m-au ocrotit pe mine în 1996 să îi ocrotească și să le aducă liniștea și pacea la ei acasă cât mai curând. Să fie pace în lume!“, a scris interpreta pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul: