Vedeta filmului „Duhless”, Danila Kozlovsky, a fost recunoscut ca principalul actor rus al deceniului. Kozlovsky i-a depășit pe Alexander Petrov, Pyotr Fedorov și pe multe alte vedete ale industriei cinematografice rusești.

Actorii au fost evaluați după mai multe reguli: numărul rolurilor principale pe parcursul carierei, participarea în campanii publicitare, nivelul de popularitate (mențiunile presei, audiența pe Instagram) și vizitarea a cinci celor mai populare filme. Deci, criteriile sunt destul de riguroase, iar să obții primul loc – destul de complicat.

Cu toate acestea, Danila Kozlovsky s-a descurcat perfect cu însărcinarea și a fost clasificat chiar pe prima poziție. Actorul are cele mai multe roluri principale în ultimii 10 ani și, după cum s-a dovedit, cea mai mare implicare în campaniile publicitare.

O mare importanță în victoria lui Kozlovsky a avut și rolul său în proiectul de la Hollywood „Academia vampirilor” și, desigur, premiile: „Vulturul de aur” pentru „Duhless” și „Nika” pentru „Duhless 2”. De mult timp Danila se filmează în principiu, doar în proiecte mari. Palmaresul său include filmuri precum și „Legenda nr. 17”, „Viking”, „Crew”, „Matilda”, „Trainer” etc.

Locul al doilea a fost acordat lui Alexander Petrov, care nu este foarte departe de Kozlovsky în clasament. Iar al treilea loc l-a ocupat Pyotr Fedorov, datorită nivelului de popularitate, fiind foarte cunoscut în presă.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: