Afară de studii și noul job - acela de prezentatoare TV, pe care și l-a asumat recent, Daniela Marin se descurcă de minune cu proiectele de modeling la care este invitată să participe. Cel mai nou dintre acestea presupune promovarea unor colecții de ținute pentru sport. Ori Miss Moldova este cu siguranță un exemplu demn de urmat, la capitolul imagine fizică.

vd

Modul activ de viață, imaginea de invidiat și statutul de cea mai frumoasă fată din țară i-au întins Danielei Marin o nouă provocare. Tânăra a acceptat propunerea de a deveni imagine a unui nou proiect de modă, intitulat „Sneakers Addict” și realizat de STREET&SPORT în colaborare cu fashion stilista Olia Stepanenco.

„Sneakerșii au devenit un trend din ce în ce mai mare și reprezentativ pentru cultura urbană. Tendințele acestui sezon vin cu un suflu nou în lumea modei”, susțin autorii proiectului.

În fotografiile de studio semnate de Ala Melnic, Miss Moldova 2016 apare purtând ținute sporty ale unor noi colecții de haine și accesorii de marcă, reprezentate și la Chișinău.

Distribuie articolul: