Daniela Dermengi este o fire artistică, activă, care și-a găsit activitatea zilnică în… economie. A publicat o plachetă de versuri, are un blog de fashion și este ambasadoarea în Republica Moldova a campaniei de alimentație sănătoasă: „Meatless Friday”. Pe 26 noiembrie, Daniela Dermengi vine la „WOMEN’S DAYS IN CHIȘINĂU” pentru a le învăța pe femei cum să „cheltuiască cu cap”.

Înregistrează-te ACUM sau ia biletul direct de pe iTicket.md. „Women’s Days in Chișinău” – pe 26.11.2016 – 27.11.2016, la Hotel Regency.

 „De 6 ani lucrez la Banca Națională, unde am avut ocazia să activez în 3 domenii diferite, iar de 2 ani sunt șef-adjunct de secție.  Totodată, tind să cred că sunt un om al cuvântului: cartea mea de versuri a fost prima zvâcnire, apoi a urmat aproape 3 ani de ladylikewoman.com, iar mai recent și campania de educație alimentară (Meatless Friday). Blogul îmi permite să vorbesc cu cititorii nici prea poetic, nici prea economic, ci în cuvinte comune, firești, într-un limbaj care îmi definește felul de a comunica cu oamenii”, mai spune despre sine Daniela.
Deși adoră domeniul Fashion, promovează designerii autohtoni și stilul în tot ceea ce poartă, însă la eveniment la combina cu vocația de economist această pasiune: „Desigur nu vom discuta despre indicatori macroeconomici sau sistemul bancar, ci vom vorbi despre conceptul de Smart Spending („Cheltuieli făcute cu cap”) în viața unei femei. Sper că voi determina participantele să abordeze un comportament de consumator mai rațional și să cheltuiască banii inteligent.”
Înregistrează-te ACUM pe http://events.travelpoint.md/ sau ia biletul direct de pe iTicket.md. „Women’s Days in Chișinău” – pe 26.11.2016 – 27.11.2016, la Hotel Regency.
 Rugată să ne dea și câteva recomandări de carte, utilă și inspirațională, Daniela Dermengi nu a ezitat să o facă: „Primele care îmi vin în cap sunt cartea „Inteligența emoțională” scrisă de Daniel Goleman, „Femei care iubesc prea mult” de Robin Norwood și „Comportamentul uman – abordare economică” de Gary Becker.
P