Superba actriță de la Geneza Art și-a sărbătorit ieri, 4 august, ziua de naștere. Daniela Burlaca a marcat această zi publicând imagni de la o ședință foto realizată într-o locație frumoasă pe malul unui lac.

Daniela Burlaca a schimbat două ținute, actrița optând pentru rochii de vară: una albă, vaporoasă, iar cealaltă – verde cu imprimeu floral. Ambele articole sunt croite cu volane, care i-au subliniat feminitatea, i-au pus în evidență părțile frumoase ale corpului, dezgolindu-i picioarele și zona decolteului, oferindu-i un aer seducător.

Fără exces de accesorii sau machiaj, actrița a arătat perfect, atât în mijlocul zilei, cât și în lumina roșie a apusului.

S-a născut în 1986, în satul Palanca, raionul Ștefan Vodă. A absolvit Liceul Teoretic „V. Alecsandri”  și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, specialitatea actor teatru și cinema, clasa profesoarei Nelly Cozaru. Din 2008 până în 2013 a fost actriță la Teatrul „Eugene Ionesco”, iar din 2010 – actriță și membru fondator al Teatrului Studio „Geneza Art” din Chișinău, teatru în care a montat peste 25 de spectacole.

Daniela Burlaca a fost felicitată de colegii de breaslă, dar și de admiratorii din mediul online. Noi ne alăturăm urărilor de bine și îi dorim un sincer „La mulți ani!”.

Sursa: Instagram.com

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Fii Patreon-ul EA.md! Donează ca să putem crea liniștite știri și materiale pentru tine – Patreon EA.md