Săptămâna trecută a avut loc unul dintre cele mai mediatizate evenimente mondene din România, Gala Elle Style Awards 2017. Cele mai celebre vedete de peste Prut și-au etalat ținutele la care care au pus la punct și cel mai mic detaliu.


Stilista, Dana Budeanu nu a fost, însă deloc impresionată de aparițiile vedetelor, dar nici de evenimentul în sine, despre care a spus că ar fi o mascaradă. Printre vedetele prezente la eveniment au fost interpretele din Moldova, Irina Rimeș și Nicoleta Nucă.

Irina Rimeș a fost una dintre puținele prezențe care a avut o ținută bună.

„Mi-a plăcut. Irina este foarte păpușă, îmi place și machiajul ei. Are pe cineva în spate care face o treabă foarte bună. Am o singura obiecție, tartanul trebuie să fie tartan.”

Mai puțin norocoasă la capitolul laude a fost Nicoleta Nucă. Artista a optat pentru o rochie transparentă extrem de sexy, dar se pare că nici asta nu a salvat-o de criticele stilistei.

„Atenție la sandale că e nasol, îți sunt mici. Ținuta este o tâmpenie, o porcărie, nu e nimic. O rochie din plastic.”

Una dintre aparițiile excentrice la Gală a fost Antonia. Interpreta s-a afișat fără lenjerie.

„Antonia și Alex Velea au fost ok. S-au asortat cumva. Antonia este foarte frumoasă,  nu poți să o faci pițipoancă sau sexy, ea este cool și așa trebuie să rămână.”

Andra a fost și ea una dintre vedetele premiate la Gala Elle. Pentru Dana Budeanu, stilul interpretei este un subiect sensibil, întrucât aceasta a avut grijă de imaginea Andrei o perioadă îndelungată de timp.

„Andra este un artist foarte greu de stilizat. Nu știți nimic din ceea ce îi place ei.”

Dacă la categoria feminină, Irina Rimeș a fost cea care s-a îmbrăcat cel mai bine, atunci la cel masculin, Adi Sînă a fost cel mai elegant și bine îmbrăcat.

Nici Dana Rogoz nu a scăpat de ochiul critic al Danei, care a spus că ar semăna un un clovn.

Foto: Instagram.com