Interpretul Dan Bălan a anunțat că toamna va finaliza în forță la Chișinău, asta deoarece fanii lui vor avea parte de concertul acestei toamne. „Ventigo” este spectacolul care-l va aduce pe basarabeanul nostru acasă, într-un concert de zile mari.

„Concertele mele preferate sunt acasă… Chișinău, ne vedem pe 8 Noiembrie”, a scris Dan pe pagina sa oficială de Facebook.

Biletele la spectacolul lui Dan Bălan oscilează între 500 și 2000 de lei. Într-un interviu recent, artistul a recunoscut că ne așteaptă surprize în această toamnă. Dan Bălan scoate o nouă melodie! O tânăra vlogeriță l-a luat la întrebări, iar artistul a divulgat secretul (Video)

Interpretul a fost în turneu prin toată Ucraina în primăvara acestui an. Următorul concert al lui Dan Bălan din această toamnă, înainte de cel de la Chișinău este în Yekaterinburg, Rusia, pe 6 octombrie.

Precizăm că publicul de la Chișinău l-a admirat pe artist în 2017, atunci când formația O-Zone s-a reunit pe scena din Capitală pentru un concert de 9 mai.

 

Distribuie articolul: