Acum câteva zile producătorul reality-show-ului Vocea Ucrainei a șocat cu o mărturisire în cadrul unui eveniment. Acesta a spus că relația dintre Dan Balan și Tina Karol a fost una regizată pentru a atrage cât mai mulți telespectatori în fața ecranelor. Lucru, care desigur i-a dezamăgit pe fani, aceștia simțindu-se mințiți. Astăzi, Dan Balan a ținut să lămurească cum stau lucrurile, de fapt. 

Iată ce a scris artistul pe pagina sa de Instagram:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Balan (@danbalan)

„Prieteni, unde este minciuna? Noi nu am spus niciodată că între noi există o legătură, alta decât una de prietenie. Ceea ce ați văzut la Vocea Ucrainei a fost o simpatie sinceră… mai departe oamenii au tras concluziile și singuri și-au imaginat… și singuri au decis că a fost o minciună. Ceea ce-a spus producătorul emisunii despre „istoria inventată”… el a avut în vedere că de la început și-a imaginat că ar fi bine pentru show ca între noi să apară o legătură romantică și ne-a împins și pe noi spre asta. Totuși, până la urmă a ieșit de la sine o simpatie foarte puternică, ceea ce s-a și văzut la tv. Nu a existat nicio minciună. Am decis că este nevoie să explic asta”, scris artistul.

Amintim că la filmările „Vocea Ucrainei” Dan și Tina păreau foarte apropiați, astfel publicul a crezut că este vorba de o relație de iubire.

Cei doi artiști au lansat și o melodie împreună.

Distribuie articolul: