Pandemia coronavirusului a suspendat multe planuri, în special în rândul călătorilor. Dar niciun virus nu poate opri adevărații romantici să-și exprime sentimentele! Luke și Erica planificau o călătorie la Paris, unde Luke voia să facă o cerere în căsătorie. Planurile lor însă au fost anulate, dar „dacă nu putem veni la Paris, trebuie Parisul să vină la noi”, a decis Luke. 

Călătoria lui Luke și Erica la Paris nu a avut loc, dar tânărul a găsit o ieșire din situație și a făcut tot posibilul pentru a face o cerere în căsătorie pe fundalul Turnului Eiffel

Sursă: twizz.ru

Erica a povestit că au anulat călătoria exact cu o zi înainte de plecare. Desigur că s-au întristat, pentru că Erica avea în plan să se vadă cu sora ei.

Pentru Luke această călătorie tot trebuia să fie una deosebită. Cuplul este împreună de mai mult de 4 ani, Luke a achiziționat un inel și voia să o ceară de soție pe Erica. Decizia pentru amânarea călătoriei li s-a dat destul de greu, dar ei nu au dorit să riște cu viața proprie și a celor din jur.

Luke a transformat o stradă din Frederiksburg, unde locuiesc, în Paris

Sursă: twizz.ru

La o săptămână după călătoria lor eșuată, Luke a spus că va face o plimbare în centrul Fredericksburgului împreună cu fratele său. Când s-a întors, a chemat-o pe Erica la plimbare și a adus-o în propriul său mic Paris.

Luke a pictat cu cretă pe perete Turnul Eiffel și Arcul de Triumf

Sursă: twizz.ru

A îngenuncheat în fața Ericăi și a cerut-o de soție pe fundalul picturilor murale

Sursă: twizz.ru

Între timp, fratele lui Luke fotografia totul pe ascuns

Sursă: twizz.ru

„Am spus „DA” pentru iubirea vieții mele”, a scris în twitter Erica

Sursă: twizz.ru

Sursă: twizz.ru

Cine știe, poate că va deveni o tradiție pentru ei și vor realiza o ședință foto la nuntă pe fundalul unui alt oraș pictat. Dar cel mai important lucru este că, nicio carantină nu a împiedicat realizarea unui moment atât de important și de neuitat în viața celor doi.

Sursă: twizz.ru