De cele mai multe ori, planurile noastre nu decurg aşa cum ne-am fi dorit, pentru că insuficienţa banilor este o problemă destul de importantă, care lasă amprente serioase în viaţa noastră. Fie că este vorba despre o vacanţă cu familia, shopping, reparaţia în casă sau chiar cumpărarea unui nou smartphone, toate necesită resurse financiare, de care de foarte multe ori ducem lipsă. În aşa situaţii, să împrumuţi bani de la rude nu este o soluţie, pentru că în cele mai multe cazuri pur şi simplu o să fii refuzat la propriu. Cu toate acestea, nu trebuie să te alarmezi sau să iei decizii greşite, pentru că poţi beneficia oricând de un împrumut nebancar. Astfel, dacă ai nevoie şi tu de un împrumut în viitorul apropiat, te poţi informa din acest material, pentru a înţelege cum să alegi totuşi corect un credit.

Cât de urgent ai nevoie de acest împrumut?

În primul rând, fii sincer cu tine însuţi şi analizează situaţia ta financiară la acel moment. Dacă totuşi vorbim despre o investiţie absolut necesară, cum este reparaţia urgentă în casă, un laptop nou pentru job sau alte lucruri importante pentru tine, calculează foarte atent veniturile tale din luna viitoare. Nu uita şi de faptul că pe lângă credit ai şi alte cheltuieli suplimentare, iar din acest motiv unele dintre planurile tale se pot schimba.

Ai posibilitatea să rambursezi la timp suma luată în credit?

E nevoie să analizezi foarte atent contractul companiei de creditare, precum şi toate condiţiile incluse în el. Nu uita să iei în calcul şi modalităţile de rambursare a acestui credit, pentru că dacă nu vei avea posibilitatea să achiţi la necesitate şi online, va fi un pic problematic. Compania de creditare trebuie să îţi ofere toate condiţiile, pentru ca tu să poţi achita suma necesară la timp mereu. Astfel, încearcă să gândeşti raţional, şi analizează obiectiv puterea ta de rambursare a creditului în acele condiţii.

Ce condiţii de rambursare îţi oferă compania de creditare?

Nu uita de faptul că de multe ori în viaţa ta pot apărea şi situaţii neprevăzute, cum ar fi cheltuieli legate de necesităţi primare, sau chiar starea ta de sănătate. Suntem într-o perioadă destul de dificilă, în care e foarte important să analizăm şi consecinţele pentru toate acţiunile noastre. În acest caz, analizează contractul şi asigură-te că compania de creditare îţi oferă cele mai avantajoase condiţii pentru rambursare, cât şi posibilitatea de a prelungi data estimativă, în cazul în care vei avea nevoie.

Cât durează procedura de acordare a unui împrumut?

Ideal ar fi ca compania de creditare la care apelezi să îţi permită să faci această procedură online. De fapt, acum în perioada pandemiei, acest lucru este absolut necesar. Trebuie să analizezi cât timp durează prelucrarea cererii pentru un împrumut, precum şi peste cât timp vei putea primi banii. Cea mai optimă soluţie ar fi să beneficiezi de un credit în Moldova doar cu buletinul. Nu uita să citeşti atent prezentarea despre compania de creditare pe site, precum şi reţelele de socializare. Informează-te corect din surse obiective!

Cât de credibilă este compania de creditare la care apelezi?

Trebuie să înţelegi că pe piaţa din Republica Moldova sunt foarte multe companii de creditare, însă tu trebuie să fii cel care analizează corect, atunci când vine vorba de alegerea unui credit. Ia în considerare şi faptul că multe companii au doar o publicitate atractivă, iar de multe ori pot exagera la propriu, aşa că fii foarte atent. După cum am menţionat şi mai sus, una dintre soluţiile optime este să analizezi contractul, precum şi recenziile de pe internet.

Spre exemplu, Forza Credit este o companie sigură de creditare, care îți oferă posibilitatea de a-ți rezolva problemele financiare fără mari dureri de cap și fără birocrație inutilă. Așadar, pentru orice situație în care apar cheltuieli neplanificate, alege Forza Credit, pentru un credit rapid online. Împrumutul îl poți obține extrem de ușor și simplu, nu mai este nevoie să cutreieri tot orașul în căutarea banilor, noi te vom scăpa de problemele financiare în doar 15 minute. Pentru a ne adresa orice întrebare, contactează-ne la numărul de telefon 078 18 88 18. Informează-te despre produsul nostru financiar, semnează contractul și primește banii chiar azi!

P