O pereche de pantofi, comozi și stilați, îți dau mai multă încredere că ce ți-ai propus vei reuși. E regulă pe care femeile o cunosc atât de bine. Probabil nu întâmplător au mereu dulapul plin de pantofi și întotdeauna nu le vor ajunge încă o pereche. Am discutat cu Diana Ballerini, femeia care are în garderoba sa mai bine de 100 de perechi de pantofi, iar dorința sa cea mare este ca fiecare femeie să aibă mereu cel puțin 3 perechi din care să aleagă pentru o ținută. Ce purtăm primăvara aceasta?

Clasicul – mereu la modă

Diana Ballerini, fondatoarea FLO – The House of Fashion

„Se spune că o femeie trebuie să aibă în garderobă o pereche de pantofi negri și o pereche de pantofi nude (bej). Și aici pot fi o grămadă de nuanțe, însă aceste două culori clasice te vor salva din majoritatea încurcăturilor. La cele două culori dictate de stiliști, eu aș mai adăuga roșul. Este cel care te va salva atunci când ai o rochie foarte simplă, care te va scoate în evidență mereu și care nu se vor demoda niciodată. Deci purtați mereu clasicul fără ezitare și nu uitați că orice „clasic” poate căpăta alte note sau alt stil dacă este asortat cu o ținută mai deosebită”, ne spune Diana.

Primăvara aceasta se poartă culorile

„Oricât de „clasice” am fi, ne mai dorim și noi un pic de culoare. Primăvara 2020 se poartă culorile pastelate, pantofii colorați și îndrăzneț asortați. Asta mi-am propus eu la FLÓ, să aducem femeilor culoare în viața lor, iar odată cu acestea – încrederea și siguranța în gândurile și forțele proprii. Cu o pereche de pantofi colorați poți mișca munți și stele, poți schimba lumea – fiecare femeie vrea asta, nu?!”, ne întreabă Diana Ballerini.

Totul e despre atitudine

„Îmi place să cred că femeia poartă haina și nu invers. Iar atitudinea din tot ce este și face va fi doar completată de vestimentație în întregime. O pereche de pantofi eleganți, stilați nu vor fi neapărat cu toc cui înalt, deși, să recunoaștem, cui nu plac?! Optați pentru un toc poate la fel de înalt, însă gros, lat, care va obosi mai puțin sau mai greu piciorul. La fel de reușită va fi alegerea unui toc mai jos, însă a unei forme de pantof elegante, spre exemplu cu vârful ascuțit. Experimentați, inclusiv în combinații”, a menționat Diana, creatoarea brandului FLÓ – the House of Fashion.