Se spune că adevărata Magie a Crăciunului vine din plăcerea de a face daruri. După experiența frumoasă din anii precedenți, campania „Cutia cu daruri” a fost lansată și în 2020. Deși este o perioadă dificilă pentru mulți dintre noi, copiii sărmani o duc și mai greu. Puteți să-i aduceți zâmbetul pe față și să le luminați sărbătorile dăruindu-le o cutie cu daruri.

Câteva moldovence stabilite în Franța, împreună cu AO„Help”, au lansat și în acest an campania „Cutia cu daruri”. Viorica Timbalari, una dintre conaționalele noastre care de câțiva ani depune suflet și se implică în campanii de caritate, anunță că această campanie frumoasă continuă și în 2020. Femeia îi îndeamnă pe toți oamenii cu suflet mare să se implice și să dăruiască magie celor mai triști ca noi, adunând într-o cutie lucruri care vor face fericiți copiii: „Pentru prietenii mei din Moldova. Trăieşte și Dăruiește Magia Crăciunului pentru un copil sărman!

E sărbătoare pentru toată lumea, mai cu seamă pentru copii, ne bucurăm de pace, lumină și căldură alături de cei dragi, dar avem posibilitatea și să dăruim din toată inima și deschiderea sufletului nostru pentru a primi dragoste și fericire în schimb”.

Totodată, Viorica a venit cu câteva sugestii despre ce poate conține „Cutia cu daruri”:

Biscuiți, ciocolate, bomboane, caramele, produse de igienă precum pastă și periuță de dinți, șampon săpun, ciorapi, mănuși, fular, pijama, o carte, o jucărie mică, jucărie de pluș, jucărie pentur brad, un puzzle, o ramă foto, creioane, etc.

Important: Produsele să fie cu termenul de valabilitate cât mai mare.

Colectarea se face până la data de 15 decembrie 2020.

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Viorica Timbalari prin intermediul paginii de FB sau la nr. de telefon al reprezentatului AO „Help”: 078103040.

Aveți șansa, în ajun de Crăciun, să aduceți fericire în casele copiilor mai triști ca noi.

Vezi și: Trei moldovence stabilite în Franța au creat o organizație care își propune să-i ajute pe cei rămași acasă

Distribuie articolul: