Cele mai delicioase rețete și mâncăruri dintre cele mai unice erau cunoscute sub numele lui Jamie Oliver! Recent însă, bucătarul a pierdut tot la ce a muncit atât de mult timp…

După mulţi ani în care s-a chinuit să rămână pe linia de plutire, iată că Jamie Oliver a ajuns la faliment, fiind forţat să-şi închidă lanţul de magazine care îi purta numele.

Restaurantele lui Jamie Oliver şi-au închis uşile. Aproximativ 25 de restaraunte deţinute de celebrul bucătar au fost închise de către oficialităţi, angajaţii fiind lăsaţi fără job dintr-odată. Mulţi au aflat chiar în ziua închiderii că nu mai au un loc de muncă: ”N-am ştiut, nimeni nu a auzit asta. Eram vreo 15. A fost ca un şoc pentru toţi. Unii dintre noi au lucrat aici din prima zi, adică de peste zece ani”, spune un angajat de-al lui Jamie Oliver.

Alţii se plâng că au fost anunţaţi, de pe o zi pe alta, dintr-un email trimis chiar de către Jamie Oliver.

Sunt absolut devastat că nu mai avem nici o şansă în a salva iubitele noastre restaurante. (…) Îmi dau seama cât e de dificil să auziţi asta şi vreau să vă asigur că am explorat orice idee posibilă şi am epuizat orice soluţie în ultimele luni de a salva această afacere. Personal, am investit totul pentru a încerca ca lucrurile să se rezolve”, spunea Jamie Oliver în respectivul email.

Sursa: Okmagazine.ro