Perseverența este esențială pentru a-ți atinge obiectivele”- în jurul acestui citat gravitează întreaga poveste a Gabrielei Șchiopu. Originară din Piatra Neamț, România, aceasta a dat dovadă mereu de multă putere și ambiție. Acum câțiva ani, fiind în căutarea unor soluții pentru a le veni în ajutor copiilor și a avea grijă de sănătatea lor, a descoperit uleiurile esențiale de grad terapeutic. 

Despre provocări, despre succes, despre echilibrul în viață atunci când antreprenoriatul este un stil de viață, a povestit într-un interviu pentru revista EA.md.

„Sunt mămică a 3 fete, antreprenor în 2 afaceri clasice de familie alături de soțul meu și dezvolt afacerea mea network marketing în compania de uleiuri esențiale Young Living. Am început această afacere de florărie, peisagistică și amenajări spații verzi încă din 2014 când ne-am întors din Italia, pentru că acesta era domeniul în care soțul meu a activat mai bine de 10 ani în Italia și Elveția. Am renunțat din 2015 până în 2021, pentru a reuși sa devenim părinți. Totuși în această perioadă, am dezvoltat afacerea de transport începută ca afacere de familie încă din 2011 – a fost ancora noastră care ne-a ajutat să ne întoarcem în țară. Pentru că în timpul pandemiei și implicit în timpul celei de a 3 a sarcini, camionul soțului meu a ars din cauza unui scurt circuit, el s a întors la prima afacere”, a spus Gabriela.

„De această dată, cererea pentru domeniul spațiilor verzi a explodat în urma pandemiei, iar eu, de lângă cei 3 copii mă implic în contabilitate primară, ofertare, realizarea devizelor și tot ce ține de comenzi și plăți în relația cu furnizorii sau cu clienții. Urmează să ne extindem în redeschiderea unui punct de lucru, de această dată ca pepiniera cu arbori și plante ornamentale aduse din occident (Italia, Polonia). Eu, în timpul celor 3 concedii de maternitate, am cochetat cu diverse activități de tip Network Marketing și timp de 4 ani am fost consultant financiar în asigurări de viață și sănătate la Allianz Tiriac”, adaugă antreprenoarea.

Căutarea unei soluții a adus-o la ideea de a-și dezvolta propriul business în acest domeniu. Cu pași mici, dar siguri, fiind susținută de soț, Gabriela și-a dezvoltat o afacere bazată pe uleuri esențiale.

„Pentru că de la primul copil am descoperit uleiurile esențiale de grad terapeutic Young Living, iar acestea m-au scutit de multă angoasă și frământare când a fost vorba de provocări apărute în starea de sănătate a copiilor, am decis din septembrie 2021 să dezvolt un business în aceasta direcție. Practic împărtășesc din experienta proprie beneficiile uleiurilor cu alte mămici, iar acestea devin cliente sau partenere în aceasta afacere”, a mai spus ea.

Gabriela povestește că uleiurile pure fiind de grad terapeutic, acestea pot fi utilizate atât extern, cât și intern la nevoie, sub îndrumarea unui medic Aromaterapeut.

„De la viroze, enterocolite, febra, muci, dermatite și orice alte provocări care pot apărea în viața de mămică, uleiurile esențiale ne susțin sănătatea și ne scapă de toate aceste probleme. Astfel, ajungem foarte rar la pediatru, având mereu trusa de uleuri în casă, rezolvăm cu ușurință orice situație”, susține Gabriela.

Distribuie articolul: