Ai un copil cu vârsta aproximativă de 6 ani? A mai rămas doar un an până când odorul tău va merge la școală? Ai multe semne de întrebare cu ce trebuie să se ocupe copilul în ultimul an de grădiniță, să se joace sau să învețe intens a scrie și a citi? Atunci ATELIERUL pregătit de Clubul Părinților Solidari ESTE PENTRU TINE!

Întradevăr, ultimul an de grădiniță a copilului, trezește multe semne de întrebare pentru părinți. Iată de ce, Grupul Părinților Solidari, în colaborare cu Grupul Pedagogilor Solidari, a decis organizarea unui atelier pentru a ajuta părinții care se află în această dilemă.

ÎN CADRUL ATELIERULUI:

-Vom dezminți mituri legate de pregătirea către școală.
-Vom vorbi despre grija exagerată, frământarea şi neliniştea părinţilor legată de succesul copilului.
-Vom descoperi prin activități practice și într-un mod interactiv ce trebuie să cunoască și să poată un copil, pentru a sa se integra cu succes la școala.
-Vom discuta despre importanța echilibrului psihic și fizic al copilului.
-Vom primi răspuns la întrebarea, ce este mai bine: să înveți un om să pescuiască, sau doar să-i dai pește?

Atelierul va fi moderat de Natalia Bzovaia, licențiată în psihopedagogia specială, învățător clase primare, pedagog Waldorf. 

Natalia și-a început cariera sa în calitate de mămică pasionată de cele mai moderne metode de dezvoltare timpurie, care între timp și-a cizelat cunoștințele și abilitățile trecând prin facultate. Este adepta educației incluzive, anume prin activitățile legate de copiii cu CES a descoperit pedagogia Waldorf care, dintr-o pasiune s-a transformat într-o trăire frumoasă care durează deja de cinci ani, alături de elevii săi în cadrul LT Waldorf.

Natalia mai este și Fondatorul al Grupului Pedagogi Solidari care are ca scop schimbarea de mentalitate a tuturor actorilor din sistemul educațional în interesul superior al copilului.

REZERVĂ AICI: https://goo.gl/7aiy81

PARTENERI INFORMAȚIONALI:
Ea.mdMamaplus.MD

CÂND: Sâmbătă, 26 august, ora 10.00
UNDE: Biblioteca Hașdeu
INTRAREA GRATIS

Locurile sunt limitate! REZERVĂ AICI: https://goo.gl/7aiy81

Pentru alte detalii contactați-ne la:
069923123 – Iulia Nazaria
079764653- Natalia Bzovaia