Cu o experiență de mai mulți ani în domeniul cognitiv-comportamental, dezvoltând o afacere în România mai bine de 10 ani, Gabriela Dragomir a ajuns la Londra câțiva ani în urmă, fondând o companie de strategii de afaceri. Altfel spus, Brainstorm Strategy ajută antreprenorii mici și mijlocii, start-up-urile și frelance-rii sau managerii să aibă acces la educație antreprenorială structurală, networking calitativ, workshopuri și accesul la diverse instrumente pentru internaționalizarea afacerii lor.

Cluburi-resursă în 9 țări

„Antreprenorul la început de drum are cea mai mare nevoie de resurse corecte și bugete corecte pentru a face ceea ce și-a propus să facă. Noi venim în susținerea lor, iar Republica Moldova a avut parte de primul Club al nostru deschis într-o altă țară decât Marea Britanie, prin implicarea Angelei Gladei, președinta asociației femeilor de afaceri de la noi. Venim să încurajăm antreprenorii din RM că se poate – nu ai nevoie decât de o structură bună a business-ului tău și, prin Cluburile de Business, poți găsi networking-ul de calitate, suportul pe diferite servicii și accesul la diverse instrumente de dezvoltare continuă”, menționează Gabriela Dragomir în cadrul interviului.

Ce face Brainstorm Strategy

„Dacă antreprenorul, jucătorul principal al afacerii, nu-și propune să aibă networking, nu-și alocă timp pentru creștere și să se înconjoare de oameni de calitate, e inutil să vorbim de strategii de dezvoltare. Niciodată nivelul unei companii nu va depăși nivelul antreprenorului care o dezvoltă. Primul pas este să facem unui start-up o radiografie ca să înțelegem dacă valorile antreprenorului rezonează cu cele ale companiei și cu ideea lui de dezvoltare. Vedem unde ești, ce-ți propui să faci și care este destinația ta finală pentru a-ți crea vizibilitatea pe care tu ți-o dorești. În cultura românească, de pe ambele maluri de Prut, am observat că suntem mai puțin curajoși să punem întrebări despre cum au crescut alți antreprenori”, ne spune Gabriela Dragomir, Business Growth Expert Founder și CEO la „Brainstorm Strategy”.

Vezi interviul integral cu Gabriela Dragomir, mai jos și află ce trebuie să facă un antreprenor dacă vrea să-și scoată afacerea pe piața internațională: