Ioana Capraru, interpreta de muzică populară, a fost internată în spital, fiind diagnosticată cu Covid-19. Virusul i-a provocat apariția unor complicații, dar artista susține că se simte mai bine și că în curând va fi externată. Mai târziu, va avea și o perioadă de reabilitare, transmite Pro TV

Interpreta spune că nu știe unde ar fi putut să se infecteze cu noul virus. Pe 16 octombrie, Ioana Capraru a fost testată pozitiv și a urmat cinci zile de tratament acasă. Din cauza complicațiilor, pe 21 octombrie interpreta a fost internată la Spitalul Cancelariei de Stat. Din cauza acestor complicații, artistei i-au fost prescrise perfuzii, de la care inițial refuzase, din cauza unui șoc anafilactic, de care a suferit în tinerețe.

„Doctorul m-a convins că fără perfuzii nu o să trec peste Covid, care mi-a afectat pancreasul”, a menționat artista.

Referitor la starea sa de sănătate, Ioana Capraru spune că se simte mai bine, iar directorul spitalului declară că interpreta ar putea fi externată în curând. După externare, artista va urma o perioadă de reabilitare. Ce ține de primele simptome, ea a spus despre nasul înfundat, febră, dureri musculare și dificultăți de respirație.

„Până la urmă, mi-am revenit, mulțumesc tuturor doctorilor care sunt alături de mine și am căpătat o mare încredere în ei”, a conchis artista.

Soțul interpretei, a fost și el internat, dar acum două zile el a plecat acasă, după ce a fost tratat de Covid-19. Ioana Capraru are 68 de ani și a debutat în muzică în 1971, fiind solistă la circa 10 orchestre de muzică populară din țară.

Sursă: Pro TV