Raze de soare în păr, negru monocrom și nuanțe de ciocolată! Învață de la vedete cum să faci schimbări reușite de look ca să obții rezultate frumoase și…actuale! 

Dacă ai decis să faci o schimbare de look în acest sezon consultă ghidul de mai jos, inspiră-te de la blondul lui Bella Hadid până la șuvițe decolorate, așa cu are Beyonce.

Balayage sau raze de soare în păr 

Vopsirea părului în tehnica balayage și „raze de soare în păr” încă se bucură de o mare popularitate în rândurile beauty bloggerilor, dar și a vedetelor de talie internațională. Printre fanele acestei tehnici care lasă nuanțe aurii și de caramel în păr se numără Jennifer Lopez, Rosie Huntington-Whiteley și Bella Hadid.

Ca să obții astfel de nuanțe nu este deloc dificil, fie ești brunetă sau blondă. Pentru brunete este suficent să se vospească anumite fire de păr în nuanțe aurii, iar rădăcinile să rămână neatinse, în timp ce blondele ar nu au decât să-și vopsească niște fire de păr în nuanțe mai deschise, iar combinația obținută va fi una desăvârșită! Totuși noi îți recomandăm să apelezi la un specialist profesionist pentru a obține nuanțele dorite.

Nuanțe de ciocolată 

În acest sezon, bruneta  Emily Ratazhkovski stabilește tendința de colorare la păr în nuanțe de ciocolată. O opțiune deloc rea pentru cei care își doresc să adauge puțin volum și intensitate podoabei capilare.

Selena Gomez este, de asemenea, printre fanii unei asemenea opțiuni. Vedeta s-a a optat pentru o astfel de culoare, iar capetele firelor de păr le-a vopsit într-o nuanță de caramel.

În mod special această nuanță se va potrivi celor care au pielea mai întunecată și bronzată.

Negru Monocrom 

Părul vopsit în nuanța de negru monocrom, la fel cum are Dua Lipa, se pare că încă se menține pe poziții. În plus, principalii trendsetteri ai  Instagram-ului , Kim Kardashian și Kylie Jenner, la fel au optat pentru această opțiune.

Dacă ai frica că o vopsire în nuanțe monocrom riscă să arate plictisitor, poți încerca să optezi pentru o tunsoare actuală, cum ar fi tunsoarea bob.