În anul 2020 se introduc noi reguli pentru utilizatorii Instagramului. Vezi mai jos de ce trebuie să ții cont ca să fii în pas cu timpul și ce să postezi ca să fie actual în acest an. 

Naturalețea

Dacă ești un utilizator activ al Instagramului, atunci ai observat deja că mulți instagrameri renumiți au schimbat tactica și au trecut de la publicarea fotografiilor perfecte, „rupte din poveste”, la publicarea fotografiilor mai naturale care transmit emoții și viață. Deci, în anul 2020 aplică în practică sloganul „mai puțină retușare mai multă naturalețe”.
De asemenea, nu uita de faptul că Instagramul urmează să excludă like-urile, aceștia doresc ca utilizatorii să pună accent pe creativitatea și pe calitatea conținutului și nicidecum pe numărul inimioarelor la postări.

Planificare

Activitatea planificată pe rețelele de socializare este bine venită, inclusiv pentru Instagram, inclusiv în 2020. Structurarea activității în social media este o tradiție nemuritoare. Dacă decizi să te implici cu seriozitate pe Instagram, atunci asigură-te că faci o listă de subiecte pe care le vei discuta cu publicul. Conținutul vizual este la fel de important ca textul. Investește în ambele direcții în mod egal.

Stories

1,7 miliarde de conturi de pe Instagram publică zilnic stories, iar această cifră este în creștere. Prin intermediul conținutului video este mai ușor să interacționezi cu publicul și să le transmiți un mesaj. În special se bucură de popularitatea poveștile care sunt frumos proiectate, inteligente și poartă un mesaj clar, un apel la acțiune.

Măștile

Acum utilizatorii Instagramului au posibilitatea să creeze de sine-stătător măști. O mască cool va provoca oamenii să se aboneze la contul dvs. Nu rata  ocazia de a experimenta cu un instrument nou.

IGTV și video vertical

Interesant este că, atunci când se lansează un nou instrument, Instagramul sprijină în mod activ toți utilizatorii care îl promoveazp. IGTV este un format nou care câștigă popularitate și va fi foarte actual în 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A dream day with @chanel.beauty family ❤️ Мечтаю вернуться в эту сказку. #katebutkoxchanel

O postare distribuită de kate butko (@katebutko) pe

Distribuie articolul: