Probabil că toate femeile vor să pară mai tinere decât le este scris în buletin. Când nu mai ai acei 20 de ani, trecerea timpului începe să se vadă și pe ten. Dar poți recurge la câteva trucuri pentru a părea mai tânără chiar și cu 10 ani!


Ai grijă la postură!

Foto: masajterapeutic.ro

O postură bună te ajută să pari mai înaltă, mai subțire și mai tânără, spune un medic ortoped din New York. Dacă nu facem un efort conștient de a ne regla postura, petrecem mult timp cocoșați când stăm la birou sau cu telefoanele în mână.

Zâmbește mai des!

Foto: greelane.com

Oamenii care zâmbesc mai mult au tendința de a fi percepuți ca fiind mai tineri. Când ești fericit, fața îți strălucește. Zâmbetul contribuie și la îmbunătățirea stării generale a sănătății, a declarat un neuropsiholog.

Fă sport!

Foto:namedsport.md

Pe lângă beneficiile pe care sportul le are asupra sănătății, exercițiile fizice, făcute în mod regulat, te ajută să pășești cu încredere, să ai o postură bună și să pari, astfel, mai tânără.

Dormi suficient!

Foto: eva.ro

Somnul este unul dintre cele mai bune „tratamente” anti-îmbătrânire. Dacă dormi prost sau insuficient, pielea nu are timp să se refacă, după ce a fost expusă la soare sau la radicalii liberi. Somnul de frumusețe nu este un mit, corpul se repară în timp ce dormi, iar un somn de calitate se va vedea și pe pielea ta.

Mănâncă multe legume și fructe!

Foto: eva.ro

O dietă bogată în antioxidanți ajută la sporirea producției de colagen, lupta cu radicalii liberi și cu daunele lăsate de soare. Mai multe fructe și legume consumate înseamnă automat și o „hrană” sănătoasă pentru piele.

Bea apă și hidratează-ți pielea!

Foto: proTv

Hidratarea nu te ajută numai să fii sănătoasă la interior, ci se vede și la exterior, mai exact: pe fața ta. O piele deshidratată este mai predispusă la acnee, iritații și roșeață.

Pe lângă lichidele pe care trebuie să le bei, ai grijă și la produsele cosmetice folosite.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: