Colanții chiar și astăzi provoacă o mulțime de îndoieli și întrebări în rândul creatorilor de tendințe. Pentru că până de curând, ei nu erau considerați în trend, dar moda, după cum știți, nu stă pe loc, iar vedetele și influențele modei demonstrează că până și cu o piesă vestimentară atât de controversată, poți arăta elegant. Deci, designerii în acest sezon ne îndeamnă să avem grijă de sănătatea noastră și să ne îmbrăcăm călduros și confortabil. Totodată, pe lângă blănile călduroase, pantalonii umflați și cizmele din blană, se pare că și colanții nu mai par o tehnică atât de „periculoasă”.

Nu mai trebuie să renunți la fustele și rochiile mini – ba din contra, poartă-le cu colanți negri. Pentru ca ținuta să fie elegantă și nu greșită, îți sugerăm să cauți inspirație în fotografiile vedetelor alese de stiliști.

Totuși, cel mai sigur mod este să porți colanți negri cu ținute total „black” precum Hayley Bieber și Kendall Jenner, dar nu te limita la monocrom negru. Pentru că colanții groși negri arată grozav și cu nuanțe contrastante, de exemplu, cu o jachetă de culoare deschisă, precum cea a lui Emily Ratajkowski.

Pentru ieșirile de seară și un look festiv, atrage atenția la colanții negri brodați cu strasuri – precum actrița Zendaya. Colanții negri decorați cu pietre strălucitoare pot fi un final minunat pentru un aspect laconic și accentul principal al unei ținute.

Tu vei purta anul acesta colanții negri?

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: