Afară e rece, așa că din parcuri ne-am mutat în cafenele, cinematograf și magazine. Dar dacă v-ați săturat de toate astea, dați o tură prin Chișinăul de seară.

Lifehack.md îți arată cele mai frumoase priveliști nocturne. Un punct de atracție bine cunoscut deja este strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana. DSC_0700_1-1024x379Acolo se găsește un loc romantic, de unde se deschide o vedere superbă spre oraș. Ocoliți zona în weekend, deoarece este destul de aglomerată. Dar dacă nu aveți o problemă în a avea mulți vecini, la fel ascunși prin mașini, atunci odihnă plăcută vă dorim și în serile de sâmbătă sau duminică.

 

Intrarea în satul Cheltuitor. Nu toți știu că la câțiva kilometri de Chișinău se deschide o vedere și mai frumoasă. Și aici se aranjează frumos, în rând, suficiente mașini. Intrând pe câmp poți vedea orașul ca în palmă. Doar proprietarii de pământuri de aici ar putea avea cu voi o problemă pentru că le călcați terenurile.

56540f169ea8a-1024x713

Mănăstirea Căpriana. Se găsește la 40 km de Chișinău, se ajunge acolo pe șoseaua Balcani. În zilele de odihnă și de sărbători, clădirea mănăstirii este iluminată, iar luminițele se reflectă în apa lacului. Superbă priveliște!

56540f28d7fa4-1024x666

Strada Nicolae Costin, sectorul Buiucani. Dacă vă deplasați pe strada Nicolae Costin și în regiunea policlinicii numărul 12 o luați la dreapta, puteți vedea o priveliște frumoasă a orașului Chișinău. În prim plan vor ieși casele particulare. Pe acestea ignorați-le și focusați-vă atenția asupra orașului.

56540f8ba7b2d-1024x618

Strada Nicolae Dimo, atenție, orașul Durlești! A devenit simbolul îndrăgostiților. Nu e de mirare că pe această stradă a apărut cafeneaua cu o denumire grăitoare, „Romantica”. Vara e plăcut să stai pe terasă, iar iarna să admiri priveliștea din mașină.

56540fa4b4e89