Dorești să obții un zâmbet strălucitor, asemenea vedetelor de la Hollywood, fără a apela la serviciile stomatologului? Nicio problemă! Cu doar două ingrediente pe care le găsești în bucătărie, poți avea dinți mai albi în doar 7 zile. Iată un remediu natural și eficient:

În loc să cheltuiești bani pe diverse tratamente de albire a dinților, poți să încerci o rețetă naturală de albire a dinților la tine acasă. Acest remediu simplu se aplică cu ușurință și oferă rezultate rapide. În doar 7 zile, vei avea un zâmbet perfect, la fel ca vedetele de la Hollywood.

Iată cum poți face asta:

Chiar dacă ești familiarizat cu regulile de igienă dentară, uneori poți să omiti anumite etape importante. Cu toate acestea, îngrijirea zilnică a dinților este esențială pentru a menține o respirație proaspătă, pentru a preveni formarea tartrului, pentru a evita apariția unor afecțiuni gingivale și a cariilor.

Dacă nu știai, coaja de portocală și frunza de dafin pot fi de ajutor în procesul de albire a dinților. Poți tăia coaja de portocală și frunza de dafin în bucăți mici, apoi le amesteci și aplici acest amestec pe dinții tăi timp de 5-7 minute. După aceea, clătești dinții cu apă călduță. Dacă aplici acest remediu o dată pe zi, timp de 7 zile, vei observa că dinții tăi vor deveni mai albi ca niciodată. În plus, vei experimenta o respirație proaspătă după această metodă naturală.

O altă modalitate de a-ți albi dinții acasă este să amesteci o linguriță de ulei de măsline și o linguriță de oțet de mere într-un bol sau pahar de unică folosință. Apoi perie-ți dinții cu acest amestec. Dinții tăi vor deveni vizibil mai albi, mai curați și mai strălucitori.

Mai mult, uleiul de măsline are grijă de sănătatea gingiilor tale și curăță eficient spațiile dintre dinți, în timp ce oțetul de mere înlătură petele, mirosurile neplăcute și bacteriile.

Distribuie articolul: