De obicei nu putem spune dacă un bărbat e zeul sexului sau nu decât după ce am ajuns cu el în pat. Totuși sunt niște semne care ne vor ajuta să identificăm dacă un bărbat este sau nu un amant bun.

Dar, potrivit sexologului și expertului în limbajul corpului, Annabelle Knight, îți poți da seama de „calitatea” unui iubit prin modul în care se poartă cu tine într-un restaurant, în timpul primei tale întâlniri. Iată cum se comportă un tip în timpul cinei, care este un amant rău

Prea grăbit

Ești la o întâlnire și el este gata să ceară nota de plată înainte de a ridica furculița? Înghite totul, aproape fără să mestece și fără să înțeleagă gustul? Ia aminte: cei care se grăbesc să mănânce, fără plăcere, se vor comporta la fel și în timpul sexului.

E vigilent

Dacă meniul este întotdeauna același, atunci, în pat e plictisitor și evită să încerce chestii noi. Varietatea este un condiment excelent pentru viața sexuală. Un tip care este întotdeauna precaut, evită să încerce lucruri noi și se simte confortabil respectând rutina pe care o are. Un astfel de bărbat nu îți va provoca senzații tari în dormitor.

Bea mult

Câteva pahare de vin sunt o parte așteptată a oricărei întâlniri. Pentru mulți oameni, alcoolul îi ajută să fie mai calmi și să se distreze mai bine. Dar dacă noua ta cunoștință bea prea mult, după întâlnire este mai bine să mergi la tine și nu la el. Alcoolul este un ucigaș al dorinței sexuale și un prieten al disfuncției erectile. În plus, ce poate fi mai rău decât mirosul de bere în pat?

Se laudă prea  mult

O persoană care începe imediat să vorbească despre cuceririle sale și despre numărul de amante pur și simplu nu are încredere în sine. Nu trebuie să te aștepți ca în timpul sexului să fie calm, relaxat și să țină cont  de dorințele tale. Un astfel de tip își va folosi toată puterea în pat pentru a face față propriilor complexe și  nu vei primi nicio picătură din atenția lui.

Insistă să faceți sex de la prima întâlnire

Dacă un bărbat spune că nu ar trebui să amânați sexul și este foarte important să înțelegeți imediat dacă sunteți potriviți unul pentru celălalt, atunci acest lucru indică faptul că inteligența lui emoțională nu este suficient de dezvoltată. Înțelegerea reciprocă, simpatia și apropierea emoțională sunt cheia unei vieți sexuale fericite, sănătoase și împlinite. Cei care nu înțeleg acest lucru pur și simplu nu sunt eroii poveștii tale de dragoste.

Distribuie articolul: