Cu siguranță fiecare gospodină își dorește să aibă o masă de sărbători specială, nu doar gustoasă, dar și frumoasă. Din fericire, această „problemă” se rezolvă foarte ușor, trebuie doar să ne pornim imaginația. Deci, o să vă prezint o modalitate simplă, dar originală cum să aranjezi mezelurile, cașcavalurile și alte aperitive. 

Ingrediente

*De fapt, ingredientele sunt la discreția fiecărei gospodine, dar o să vă prezint ce am folosit eu.

  • cașcaval
  • salam pepperoni
  • salam crud afumat
  • prosciutto
  • câteva crenguțe de rozmarin
  • mărar

Mod de preparare

Taie cașcavalul cubulețe, feliază mezelurile (în cazul în care nu le-ai cumpărat feliate) și pregătește crenguțele de rozmarin, și mărar. Aranjează fiecare produs într-un rând, respectând forma unui brad. E mai simplu decât pare! Ordinea o poți alege individual, dar nu uita că la sfârșit să mai pui printre rânduri câte un pic de rozmarin, atât pentru miros, cât și pentru decor. Din crenguțele de rozmarin, formează tulpina și baza „bradului”, iar în vârf, cu ajutorul unei scobitori, improvizează o stea din pepperoni.

Sărbători fericite să aveți!