8 ani de EA.md nu au putut să treacă fără tradiționala Aniversare în Pijamale. Și în acest an, petrecerea a adunat zeci de femei frumoase la chip și suflet. Cum era de așteptat, distracția și buna dispoziție au atins cote maxime. Cum a arătat evenimentul, vedeți în materialul video: șampanie, premii și un tort imens!

După cum te-am „avertizat”, în acest an ne-am propus ca zâmbetele să nu dispară de pe fețele participantelor pe toată durata serii. Acest lucru le-a reușit cu siguranță băieților de la Comedy Zebra Show.

Petrecerea nu a trecut fără provocări. Așa că femeile s-au întrecut în diverse concursuri. Au și dansat în ritmuri de Zumba, având un antrenor pe măsură – Fit Mami.

Bineînțeles, participantele au fost răsfățate. Masorii de la Shiro Massage au avut grijă să le ofere câteva minute de relaxare, iar Bacio di Bolle și Casa Rinaldi le-au alintat cu vin spumant și bucate alese.

Seara a culminat cu un tort delicios, cel mai mare de până acum. A avut aproape 22 de kg și a fost pregătit cu iscusință de „7 Spice”.

După cum ți-am spus, darurile și banii adunați în cadrul petrecerii au fost donate beneficiarelor centrelor de plasament ale Misiunii Sociale Diaconia.

Și nu în ultimul rând, toate se datorează și gazdei evenimentului – Backstage Music Hall.

Partenerii evenimentului: Backstage Music HallCasa Rinaldi in MoldovaShiro Massage Home & OfficeUnofficial: Daria roomEquilibra MoldovaIvatherm Republica MoldovaPapioane Chico StyleFit MamiAntos cosmetică naturală7 Spice -Brutărie şi PatiserieMilliTex – Lenjerie de pat și produse textile pentru casăPernaMea – perne pentru gravide si lenjerie de patBacio di BolleArt Group AvantiEstel MoldovaHerbal TherapyAvon.