După excluderea din cursa electorală a Innei Popenco, 4 candidate femei au rămas înscrise în cursa prezidențială din 30 octombrie. Astăzi, Maia Sandu, Silvia Radu, Ana Guțu și Maia Laguta și-au exprimat votul la diferite sectoare din Capitală.

De la costume de baie, la stil oficial. Cum se promovează cele 5 candidate la președinție în rețeaua Facebook

Ana Guțu, candidata Partidului „Dreapta” pentru funcția de președinte al țării, a optat pentru un outfit în nuanțe pastelate. Politiciana susține că a votat pentru principalul deziderat al platformei sale electorale – unionismul: „Am venit cu speranța că Republica Moldova se va uni cu România. Am votat pentru Unire”, a spus candidata, în fața jurnaliștilor.

cats

Maia Sandu a votat astăzi în cartierul Buiucani al Capitalei. Candidata s-a afișat la alegeri îmbrăcată și dânsa într-o ținută de nuanță roz pastelat, asortată cu pantofi. „Eu am votat pentru ca la conducerea Republicii Moldova să vină oameni onești și corecți, care să ne reprezinte pe noi”, a spus candidata, în fața presei.

Silvia Radu a venit la alegeri însoțită de familie.  „Aștept ca țara noastră, după acest scrutin, să fie o țară care sa fie condunsă de o persoană integră, care are o viziune clară asupra viitorului țării noastre, o persoană care să facă din Republica Moldova o țară care să fie mândria națională a tuturor cetățenilor”, a subliniat candidata.

Maia Laguta a declarat, odată sosită la urnele de vot: „Eu am votat contra minciunilor care au fost timp de 25 de ani, am votat pentru ca Moldova să ridice drapelul pe arena mondială, am votat pentru ca Moldova să devină, în timp foarte scurt, cel puţin la un nivel cu Norvegia.” Candidata s-a îmbrâncit cu un observator, potrivit Agora.md.

A fost actriță de film! Cum arăta Maia Laguta în tinerețe, când debuta în cinematografie

maia-laguta

Urmăriți toate noutățile din acest scrutin în modulul Agora

LIVE. 30 octombrie 2016: Alegeri Prezidențiale în Republica Moldova

Foto:  captură video privesc.eu, realitatea.mdIacovlev Dima Photographer

Distribuie articolul: