Un nou show de zile mari pentru țara noastră, un nou succes pentru zeci de designeri care au reconfirmat calitatea hainelor pe care le produc ori s-au afirmat în premieră drept adevărate Branduri. Moldova Fashion Days SS’19 a adus în ziua I nume celebre, dar și premiere care au lăsat publicul cu adevărat uimit. Industria textila a demonstrat ca face pași enormi în timp record. 

Culori pastelate, printuri îndrăznețe și multă imaginație în croieli, asta au putut admira vizitatorii evenimentului, divizat la aceasta ediție în 3 show-uri. Fiecare bloc a fost conceput astfel ca să surprindă publicul de la mic la mare prin fiecare model prezentat.

Olga Țăpordei: “Foarte mândră pentru tot ce se întâmplă astăzi aici! Felicitări tuturor Designerilor pentru colecțiile lansate.
Am trăit niște emoții foarte intense pentru primul defileu al nepoatelor mele Loredana Avram și Alexandra și pentru participantele din cursul de #coaching Angry Business care au lansat niște colecții absolut inedite! Și desigur mulțumesc ambasadoarelor Moldova Fashion Days SS’19 care mi-au oferit titlul de #IconStyle 🙂 Lilu (Lilia Ojovan) Anastasia Fotachi ❤️“, a notat Olga.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Azi a fost despre @moldova.fashion.days 👗👜🛒🙈 M-am simțit atât de #ladylike în această ținută creată de @eho.dress 💕 #mimimi #blogger #style #fashion #ootd #love #followme

Публикация от Ladylike blog (@danieladermengi)

Lilu, purtând o pălărie semnată de Iuliana Chiroșca

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Lets run this show…💃🏼 @nicolestorm.brand girlzzzz ♥️ #dresstoimpress #redandblack #ladiesnight @ana__irina 😘💃🏼

Публикация от R o d i c a R u s u (@rodicarusu1)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Dare to wear 🌒🌒🌒 Rochie de @nicolestorm.brand 💥 #madeinmoldova #moldovafashiondays

Публикация от Ana Irina (@ana__irina)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Thank you for beautiful dress @_sotropa ❤️ @moldova.fashion.days @daachermes @dininimamd

Публикация от A_F❤️ (@anastasia_fotachi)