Are 35 de ani, două naşteri, dar afişează o siluetă impecabilă şi un abdomen bine tonifiat. Dana Rogoz a reuşit să câştige pariul cu timpul, semn că o viaţă fără excese îţi poate garanta o siluetă de invidiat. 

Vedeta a dezvăluit pe pagina sa de Instagram, care este micul său secrete când vine vorba de a se menține în formă:

„Încă de când aveam vreo 18 ani făceam pronosticuri cu prietenele mele legate de când mă va părăşi abdomenul meu tonifiat. Unele ziceau că după 20 de ani, altele după 30… Eu, sincer, mi-am luat adio de la el – fără regrete – înainte de prima sarcina. Faptul că în trupul meu urmă să bată o a două inimă şi că „făbricuţa” urmă să lucreze continuu pentru a aduce pe lume un bebeluş perfect, mă făcea doar să mă bucur de schimbările corpului şi să îmi asum orice pierderi, în favoarea sănătăţii copilului meu. Dar abdomenul şi-a revenit.

Mi-am luat la revedere de la el şi înainte de cea de a două sarcina. Dar iată că şi-a revenit. Am trecut şi de 30, am împlinit chiar 35, şi pare că încă nu mă abandonează. E clar că e vorba de gene bune, dar şi de o disciplină câştigată în timp, care nu m-a împins niciodată înspre excese. De niciun fel. Aşadar, mă laud azi cu abdomenul meu, cum văd că se practică, doar pentru că ştiu că la un moment dat va fi … istorie. După 40 se schimbă treaba?”, spune Dana Rogoz.

Foto: instagram.com

Distribuie articolul: