Solistul trupei Carla’s Dreams acceptă mai rar provocarea de a vorbi despre sine, iar în intervurile pe care le acordă, nu atinge tema identității, pentru că necunoscutul înseamnă farmec. Chiar dacă e sceptic cu referire la interviuri, solistul proiectului a acceptat să se filmeze într-un interviu video peste Prut, pentru postul de radio Europa FM. Da, cu fața tot desenată.

„Este pentru a doua oară când răspund la întrebări într-un video și am emoții. Va fi un interviu emotiv.

Cine sunt? Sunt un reprezentant al proiectului Carla’s Dreams și cam atâta e despre mine. Eu reprezint vocea în acest proiect, pentru că vorbesc românește cel mai bine și încerc să-i înțeleg pe restul și să le transmit emoțiile.

Desenele de pe fața mea simbolizează dispoziții și nimic mai mult. Dispoziția poate fi mai tristă, mai răutăcioasă, dar neapărat urâtă. Este un mod de a fi.

„Te rog” este o piesă care a apărut simplu, fără o încordare deosebită din fața noastră, ceea ce, de obicei, duce la un rezultat bun. Părțile tehnice de asemenea s-au dat foarte ușor, am lucrat și cu colegii noștri din România: Alex Cotoiu, Sebastian Barac și Marcel Botezan, care au făcut piesa să sune așa cum sună ea. Noi am venit cu textul, cu linia, cu ideea și cu alegoria asta între salvare și dragoste.

Laitmotivul piesei este salvarea prin dragoste, el este redat și în clip. Nu are o trimitere spre acțiune, ci mai mult transmite o stare în care, sperăm noi, să se regăsească cât mai multă lume.

Băieții care dansează în videoclip sunt moldoveni, niște prieteni de-ai noștri și sunt într-adevăr niște dansatori buni, spre foarte buni, ei chiar transmit, au făcut exact ceea ce-a simțit și regizorul și au avut un aport mare pentru ceea ce înseamnă videoclip.

Ce vrea să știe lumea despre Carla’s Dreams? De obicei, identitate, pentru că există destul de multă lume care nu cunoaște despre faptul că suntem un proiect alcătuit din mai multe persoane și fac referință la o singură persoană. E destul de obositor să explici asta de fiecare dată, dar încercăm să o facem pe cât ne permite timpul. Suntem mult mai mulți decât 4, nu suntem doar băieți și nu suntem de aceeași vârstă, iar din cauza asta piesele sunt foarte diferite și limbile sunt diferite.

Mi-aș dori, și eu, și colegii mei, să trezim niște emoții – ăsta e scopul maxim pe care îl poți atinge.

Ce urmează? Nu știu dacă e OK să ucidem curiozitatea. Noi vom încerca să nu dezamăgim această curiozitate, e ceea ce putem face”, a spus solistul proiectului, în cadrul interviului pentru Europa FM.

Foto: captură video