O familie frumoasă și plină de viață! Anatol și Tatiana Melnic, împreună cu fiica Kamelia, invitații emisiunii O seară perfectă. Cum își păstrează armonia și dragostea în familie și cum ocolesc certurile, despre toate au vorbit în cadrul show-ului.

Tatiana, a povestit cum reușește să-și păstreze silueta și care sunt secretele sale de frumusețe:

„Este un efort, este modul meu de viatã deja, nu este ceva implementat de azi pe mâine, în fiecare zi este vorba de un efort, de o vointã, de caracter, implicare si seriozitate fatã de corpul tău. Mie îmi place sa ma admir, sa ma uit in oglinda, am o fetita care ma motiveaza, sã fiu un exemplu bun pentru ea. Este vorba despre o alimentatie sănătoasă, pot să imi permit sã manânc de toate, dar în limita posibilitãtilor, dacă astăzi mi-am permis una, mâine asa mai lejer, am grij să consum mai multă apã. Nu am 3 mese fixate pe zi sau caserole cu mine si sã am grij să mănânc 2 morcovi si un brocoli. Totul constă în echilibrul”.

 

Este gelos Anatol? Îi este oare frică că Tatiana ar putea atrage mai multe priviri străine?

 „E o sotie care stie mereu sa aiba grija de ea, cu asta ma mândresc, asa si trebuie sa faca orice femeie. Eu am văzut-o frumoas la inceput când am cunscut-o, dar dupã m-a cucerit felul ei de a mã întelege, de a vorbi cu mine si de a comunica. Acum pentru mine, pe primul loc se află ce gândeste, ce spune, ce vorbeste cu mine si pe locul doi deja cum aratã. Dacã se ingras ea cu 20 de kilograme, slăbesc eu”.

Este totul perfect sau există și câteva probleme în familie? Cum fac față Anatol și Tatiana certurilor?

„Am avut tensiuni, mai mari, mai mici, am invătat din greselile din trecut, am avut momente in care si mai putin discutam, dar odată ce scapi de momentul sta, se intreste relatia de zece ori mai mult. Noi suntem o familie obisnuită, avem si sare si piper si zahăr si dulceat. Sotia de exemplu, pentru cà noi avem o căsnicie trainic, iubeste psihologic câteodat să-mi distrugă capul, dispozitia. Eu deja stiu când ea vrea cearta si imi dau seama după prima întrebare pe care eu o primesc, dezvăluie Anatol.

Distribuie articolul: