Anna Lesko este recunoscută pentru apariţiile incredibil de sexy, iar imaginile făcute publice de curând, când apărea pe tocuri, în bucătărie, în timp ce gătea, nu au fost deloc pe placul multor femei. Mai multe internaute i-au reproșat că ar fi prea vulgară. 

View this post on Instagram

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Cântăreaţa nu s-a lăsat, însă, afectată de cometariile răutăcioase și a făcut public un mesaj dur. 

Tu, haterita, sexualitatea îţi trezeşte teamă, nu eşti capabilă să te bucuri de extazul corpului tău,te apucă tabuurile şi neliniştea, restricţii culturale şi familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îţi laşi corpul să vorbească. Eşti o femeie în captivitate, prinsă în capcană sexualităţii reprimate. Nu-i aşa că este cel mai simplu să arunci cu noroi ( curvă, târfă, stricată, concubina, vrăjitoarea), decât să te confrunţi cu profunzimea îndoielilor tale personale.
Tu,  femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă şi de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbeşte trecând stradă. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbră ta. (…)Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea şi sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată şi pe care am cultivat-o în dealungul anilor. Evident că „boala” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminităţii mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic dacă poţi să-l citeşti printre rânduri.(…)
Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mama imorală. Serios?! Cine eşti tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mamă, darul suprem de la Dumnezeu?! Ce ştii tu despre mine?! Nimic! Nu poţi forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei.
Nu îţi face griji pentru Adam,  fiul meu, care fii sigură că primeşte o educaţie aleasă. Am mare grijă să îi insuflu importanţa familiei, rolul meu şi al tatălui sau în viaţă lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiiului nostru(…). Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da sunt o mamă singură şi nu este uşor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze”, acesta a fost o parte a mesajului transmis de Anna Lesko.

Distribuie articolul: