Pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușa firmelor, angajatorii încep să se agite la capitolul Daruri pentru angajați!

În mod tradițional, Crăciunul este, pentru moldoveni, cea mai importantă ocazie în care se fac cadouri, iar acest lucru este valabil și pentru angajatori. Este momentul bilanțului și fiecare companie își dorește să își recompenseze angajații, să-i fidelizeze și să-i motiveze să fie la înălțime și în anul următor.

 

Voucere Cadou  – beneficii Fiscale!

Voucerele cadou reprezintă un instrument util pentru angajatori în demersul de motivare și loializare a salariaților prin intermediul căruia își arată recunoștința față de întreaga activitate desfășurată de-a lungul anului. În astfel de ocazii, Voucerele, pot fi oricând soluția personalizată ce asigură performanța și stabilitatea echipei. Oferindu-le o asemenea atenție de Sărbători, companiile le confirmă angajaților valoarea contribuției la succesul organizației din care fac parte.

Încadrându-se în categoria cheltuielilor sociale, voucerele cadou pentru salariați sunt o alternativă practică la cadourile de Sărbători și oferă avantaje fiscale la fiecare acordare. Începând din 2018, tichetele cadou sunt deductibile fiscal la calculul impozitului pe profit.

 

Să trecem la fapte!

Află că dacă ai multe doamne și domnișoare în colectiv, Salonul Daria Room a pregătit o ofertă generoasă pentru cei ce-și doresc Cadouri Inedite pentru angajate.

Mai jos ai oferta deplină și certitudinea că Relaxarea și Frumusețea se va cuibări și în colectivul tău! Îndrăzniți să fiți ingenioși de sărbători!

HO HO HO!

Distribuie articolul: