Mulți s-au convins deja că semnul zodiacal poate influența destul de mult caracterul unei persoane. Atunci când vine vorba de legături amoroase, în mod deosebit se evidențiază și modul în care flirtează nativii zodiacali. Descoperă cum se întâmplă „chimia” între parteneri, potrivit andreearaicu.ro.

Berbec

Berbecii sunt asertivi și direcți. Nu au nicio problemă în a alege cea mai atrăgătoare persoană dintr-un club și a-i oferi o băutură. Oamenii sunt atrași de încrederea nativilor din Berbec pentru că, să nu uităm, încrederea în sine este o trăsătură foarte sexy, care nu trece neobservată. Capricornii și Scorpionii sunt cele mai bune zodii cu care Berbecii pot avea o aventură. Iar dacă sunt în căutarea unei relații serioase, atunci Balanțele, Leii și Săgetătorii sunt cele mai bune opțiuni pentru nativii din zodia Berbec.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt discrete și rezervate. Preferă să fie abordate decât să facă primul pas. Cu toate acestea, Taurii sunt senzuali și romantici, iar stilul lor de flirt este unul clasic și manierat. Pentru relații scurte și aventuri de o noapte, nativii din Balanță și Scorpion sunt alegerea ideală. În cazul în care își doresc o relație serioasă, atunci persoanele născute în zodia Leu, Fecioara sau Capricorn sunt cele mai potrivite pentru Tauri.

Gemeni

Pentru că se pricep să folosească atât de bine cuvintele, Gemenii apelează la această „superputere” a lor și pentru a flirta. De asemenea, acestor nativi le place foarte mult să-i tachineze pe cei pe care îi plac. Limbajul corpului este, de asemenea, o armă secretă a Gemenilor când vine vorba de flirt. Pentru aventuri și relații trecătoare, persoanele născute în zodia Berbec sau Pești sunt potrivite pentru Gemeni. Dar pentru o relație serioasă, de lungă durată, atunci ar trebui să aleagă nativi din zodiile Săgetător, Balanță sau Vărsător.

Rac

Stilul de flirt al nativilor din Rac este pur și simplu captivant. Racii sunt genul de persoane care pot asculta cu interes destăinurile celorlalți, ceea ce este foarte atrăgător pentru oamenii care simt nevoia la un moment dat de cineva care să-i asculte. Chiar dacă nu vor să flirteze, această abilitate de a acordă atenție sentimentelor celorlalți și de a formă conexiuni emoționale din primele clipe îi face irezistibili. Pentru aventuri de o noapte, nativii din Gemeni și Berbec sunt opțiuni bune. Iar pentru o relație serioasă, persoanele născute în zodiile Capricorn, Fecioara sau un alt Rac sunt alegeri perfecte.

Leu

Pentru că adoră să fie în centrul atenției, nativii din Leu își vor folosi tot arsenalul pentru a captiva persoanele de care sunt atrase. Au un stil de flirt dramatic și inconfundabil, dar în același timp vor dori să pară dezinteresați, pentru a nu se simți umiliți în cazul unui refuz. Pentru relații pasagere și aventuri de o noapte, persoanele din Gemeni și Pești sunt variante bune, iar atunci când vor o relație stabilă și de durată, Leii ar trebui să aleagă nativi din Balanță, Leu sau Săgetător.

Citește și: Mai multe zodii încep vara cu dreptul. Horoscopul lunii iunie, dezvăluit de astrologul Sergiu Iordachi

Fecioara

Deși în mod obișnuit intențiile lor sunt cât se poate de clare, Fecioarele se transformă total atunci când flirtează. Transmit mesaje pline de ambiguitate, fiind ba foarte retrase, ba directe și pline de curaj. Își folosesc inteligența și sexualitatea pentru a atrage atenția persoanelor pe care au pus ochii. Dacă sunt în căutarea unei aventuri de o noapte, atunci Gemenii și Vărsătorii sunt opțiunile perfecte. Pentru o relație stabilă, de lungă durata, Fecioarele sunt cel mai compatibile cu naivii din Taur, Rac și Scorpion.

Balanță

Fiind un semn guvernat de Venus, planeta iubirii, Balanța se pricepe de minune să flirteze și o face perfect. Gesturile romantice, aspectul fizic impecabil și personalitatea carismatică sunt numai câteva dintre atuurile nativilor din zodia Balanță în ceea ce privește flirtul. Pentru aventuri și relații pasagere, persoanele născute în zodia Taur sau în aceeași zodie sunt opțiuni bune. Dar dacă vor un partener de viață, Balanțele ar trebui să aleagă un nativ din Berbec, Gemeni sau Leu.

Scorpion

Scorpionii sunt adevărați maeștri ai flirtului. Atitudinea misterioasă și sex-appealul specific zodiei sunt câteva dintre armele nativilor din Scorpion. Persoanele născute în această zodie adoră să flirteze și o fac chiar și atunci când nu își doresc neapărat un rezultat. Pentru ei este distractiv să-i zâmbească cuiva cu subînțeles sau să arunce priviri sexy. Pentru relații trecătoare, Scorpionii se potrivesc cel mai bine cu persoanele născute în zodia Taur sau Berbec. Iar pentru relații de durată, cele mai bune opțiuni sunt nativii din Fecioara, Leu sau Capricorn.

Săgetător

Persoanele născute în zodia Săgetător iubesc aventura, jocurile și provocările. Sunt întotdeauna pregătite să spună o poveste fascinantă, provocatoare și interesantă. Dar pentru că uneori flirtează doar de dragul flirtului, au tendința de a răni neintenționat persoanele care sunt interesate cu adevărat de ei. Dacă sunt în căutarea unor aventuri de o noapte, un nativ din Scorpion sau un alt Săgetător sunt alegeri bune. Pentru relațiile stabile, Sagetatorii se potrivesc cel mai bine cu persoanele născute în zodiile Gemeni, Leu sau Vărsător.

Capricorn

Capricornii au un stil sincer și direct de a flirta. Nu apreciază jocurile fără sens, însă uneori pot fi rezervați. Cu toate acestea, oamenii vor să afle ce se ascunde sub acea atitudine calmă, cool și încrezătoare. Nu flirtează doar de dragul flirtului, ci doar atunci când găsesc pe cineva de care se simt atrași. Pentru aventuri amoroase, zodiile Berbec și Balanță sunt cele mai potrivite pentru Capricorni. Dar dacă este în căutarea unei relații stabile și de durata, Capricornul ar trebui să aleagă o persoană născută în zodia Taur, Scorpion sau Rac.

Vărsător

Nativii din Vărsător adoră să flirteze pentru a-și demonstra natură carismatică. Și se pricep foarte bine, având în vedere inteligență deosebită, simțul umorului și privirile sexy pe care le pot aruncă celor de care sunt interesați. Varsatorilor le place să-i surprindă pe ceilalți atunci când flirtează, iar gesturile lor originale vor atrage întotdeauna atenția. Pentru aventuri de o noapte, persoanele din zodia Leu sau Rac se potrivesc perfect cu Vărsătorul. Dacă își caută un partener de viață, atunci nativul din Vărsător se potrivește cel mai bine cu persoanele născute în zodiile Pești, Săgetător și Balanță.

Pești

Când vine vorba de flirt, nativilor din zodia Pești le este dificil să-și dea seama unde se termină fantezia și unde începe realitatea. Pentru că sunt în general timizi, Peștii încearcă să pară o altă persoană atunci când flirtează. Preferă să fie abordați și afișează o alură misterioasă și distanță. Pentru relațiile pasagere, persoanele născute în zodiile Gemeni și Taur sunt potrivite, iar dacă vor un partener de viață atunci cele mai bune compatiblitati sunt cu zodiile Pești, Rac și Vărsător.

Sursa: andreearaicu.ro.

Foto: Pexels.com


*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsUp – Revista EA