Revista Elle din Rusia a publicat un nou număr și de această dată este cu totul deosebit. Publicația a prezentat mai multe fotografii realizate în 25 de locații din Rusia și fosta URSS, inclusiv Moldova.

În fotografiile reprezentative pentru țara noastră apare modelul Oana Lazar, iar cadrele au fost prinse de fotograful Ivan Bideac.

„Faceți cunoștință cu noul număr al revistei Elle. În acest număr am fotografiat 25 de locații diferite din Rusia și fosta URSS. Pe copertă sunt fete din Ucraina, Georgia, Bașchiria, Armenia, Azerbaidjan, Lituania, Iacutia, Uzbekistan, Kazahstan, Daghestan, Belarus, Abhazia și din multe, multe alte locuri. În curând vom publica toate cele 25 de coperți, dar până atunci fă cunoștință cu Moldova”, este scris într-o postare pe pagina de Instagram a revistei.

În fotografiile realizate de Ivan Bideac o regăsim pe Oana Lazar. Acesta poartă o basma cu trandafiri roșii și încă una peste, din lână.

În altă fotografie, Oana stă la masă și pe masă desigur este nelipsită mămăliga cu brânză și pește, dar și o pisică 😄

În a treia imagine, modelul poartă o helancă și o rochie roșie cu buline. Oana pozând pe prispa unei case bătrânești cu o pisică în brațe.

Foto: Instagram/Elle Russia 

Distribuie articolul: