Nu e nevoie să apelezi la extensii de gene pentru a le oferi un aspect frumos. Păstrează naturalețea, însă descoperă câteva trucuri cum poți avea gene ca în sănătoase și dese.

1. Aplică rimelul întotdeauna de două ori.  Prin primul strat vei oferi o formă și o lungime genelor, iar prin cel de-al doilea strat fixezi rimelul.

2. Inițial aplică rimelul pe gene prim mișcări de zigzag.  Dacă ai un rimel pentru volum, aceste mișcări de vor ajuta să separi genele și să le faci mai groase din rădăcină. Dacă ai un rimel pentru lungime, o astfel de aplicare va pieptăna bine firele și le va alungi. După ce ai aplicat rimelul prin mișcări zigzag, aplică al doilea strat de rimel ca de obicei, de sus în jos.

3. Scoate periuța din tub, prin rotiri în jurul axei sale. Astfel, în rimel va intra mai puțin oxigen, iar asta înseamnă că îl vei păstra pentru mai mult timp.
4. Nu uita să curăți de rimel gâtul tubului cu un șervețel uscat. De altfel tubul nu va putea fi închis ermetic, iar rimelul nu îți va servi mult timp.

5. Chiar dacă oftalmologii recomandă să schimbă rimelul la fiecare 3 luni, în perioada de utilizare se acumulează o mulțime de bacterii, care ar putea provoca reacții alergice la ochi.

Distribuie articolul: