După ce timp de doi ani a evitat să-și facă apariția în public, Jocelyn Wildenstein s-a afișat la un eveniment monden alături de iubitul său, designerul Lloyd Klein. Cum arată în prezent femeia.

Jocelyn Wildenstein și-a făcut apariția la deschiderea unui nou magazin în Miami, ce aparține iubitului său, designerului francez Lloyd Klein. Femeia Pisică, așa cum a fost numită încă în anii ’90, a împlinit în august 80 de ani și rămâne o femeie cochetă care rămâne îndrăzneață atunci când își alege ținutele.

Îmbrăcată cu o bluză neagră, cu umărul dezgolit, pantaloni din piele și bocanci tip cowboy, Jocelyn pare extrem de fericită alături de iubitul său mai tânăr decât ea cu 27 de ani.

Jocelyn Wildenstein recunoaște că nu îi este plăcut când este criticată pentru operațiile estetice și look-ul neobișnuit pe care îl are și susține că și-a făcut acele intervenții estetice pentru că fostul ei soț ar fi încurajat-o, deoarece adora pisicile. După un timp bărbatul și-a schimbat preferințele și cuplul a ajuns la divorț. În urma separării Alec Wildenstein i-a plătit lui Jocelyn 2,5 miliarde de dolari și timp de câțiva ani i-a plătit întreținerea, încă câte 100 de milioane de dolari anual.

Foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: